Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ordine operatii renovare casa din pamant


Care este ordinea operatiilor de renovare la o casa din pamant fara urme de igrasie sau probleme grave de afectare a structurii de rezistenta? Mentionez ca trebuie refacut interiorul, exteriorul (fara acoperis, acesta este renovat deja) cu termoizolatie, plus instalatiile de apa si caldura. Multumesc.


Intrebare de la Nichi, pe adresa redactiei: Ordine operatii renovare casa din pamant.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ConstruireaCasei.wordpress.com in noiembrie 12th, 2015

Cred ca nu se poate spune fara o vizita la „locul faptei”
Teoretic le puteti face in orice ordine. Daca timpul va permite lucrati afara, cand nu, la interior. Instalatiile depind de modul in care se doresc executate. In principiu cele electrice si sanitare vor fi ingropate, deci se realizeaza inainte de finisajul interior, cele termice pot fi ingropate sau aparente, de preferat tot anterior. Tot in aceasta etapa se pot amplasa circuite cu legatura la exterior (iluminat afara, priza de exterior, circuite voce-date)

Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii