Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi culoare tapet pe peretele cu televizorul si pereti

Am nevoie de sfatul dumneavoastra. As vrea ca rezultatul sa fie ceva deosebit. Mi-as dori tapet pe peretele cu televizorul (televizorul este suspendat pe perete), ce culoare as putea folosi la pereti si tapet avand in vedere ca mobila este cires, iar parchetul stejar deschis? Dar la perdele/draperii? Astept rasunsul dumneavoastra.


Intrebare de la Ana Maria, pe adresa redactiei: Sfaturi culoare tapet pe peretele cu televizorul si pereti.

2 răspunsuri la “Sfaturi culoare tapet pe peretele cu televizorul si pereti”

Buna, Ana Maria!

Din punctul meu de vedere, ciresul este o culoare mai greu de asortat, spre deosebire de alte nuante de furnir. Acest lucru se datoreaza tentei rosiatice a acestui furnir, care impune anumite restrictii in privinta alegerii culorilor cu care poate fi alaturat. Cea mai simpla asociere presupune folosirea nuantelor de galben cald, dar daca vrei un perete cu impact decorativ pronuntat poti merge si pe un tapet crem sau alb cu un imprimeu verde avocado (coaja fructului, nu miezul galbui). Poti folosi chiar un tapet in dungi orizontale de diferite dimensiuni (mai late si mai inguste), care va duce la crearea iluziei de marire a livingului (de fapt, va lati peretele pe care va fi aplicat). Desigur ca poti merge si pe varianta tapetului in dungi verticale care, asa cum cred ca stii deja, va contribui la inaltarea vizuala a incaperii. Dar poti alege si un model cu imprimeu geometric sau floral. Repet, depinde foarte multe de stilul de amenajare pe care ti-l doresti.

Pentru perdele si/sau draperii (nu e musai sa ai si una si alta, poti monta doar perdele sau doar draperii) ti-as sugera o nuanta nisipie sau un crem mai intens, desi poti incerca „sa te joci” folosind niste rolete textile intr-o nuanta de verde care se poate regasi in imprimeu tapetului decorativ pe care sa le dublezi cu un set de perdele albe, vaporoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *