Categorii
Intrebari de la cititori

Ajung 30000 euro pentru constructia unei case la cheie in Ilfov, Voluntari?

Buna ziua! Am un teren in orasul Voluntari, Ilfov si doresc construirea unei case la cheie de 100 metri patrati utili. La parter living, baie, bucatarie si la etaj 3 camere si o baie! Suma maxima este de 30000 euro. Credeti ca ma incadrez?


Intrebare de la Laurentiu, pe adresa redactiei: Ajung 30000 euro pentru constructia unei case la cheie in Ilfov, Voluntari?

11 răspunsuri la “Ajung 30000 euro pentru constructia unei case la cheie in Ilfov, Voluntari?”

Buna ziua domnule Laurentiu.Pentru un deviz oferta avem nevoie de planurile detaliate ale constructiei si am dori sa stim ce tipuri de finisaje doriti.Suntem o firma serioasa din Valcea . In prezent lucram la finisajele unui bloc.Asteptam pe email planurile detaliate ale cladiri.O zi buna va dorim.

Buna ziua,de ajuns nu va ajung decat constructia la rosu sau daca va intelegeti cu constructoru poate va ajunge si la gri.Pentru a va putea trimite un deviz exect ne puteti trimite proiectul pe adresa de mail renoconst2012@gmail.com
Va salutam

MAI COPII…. VOI SUNTETI CONSTRUCTORI ? Lucrati cu contract ? Vad ca doriti numai sa agatati clientul, cu speranta…. ca de fapt nu o sa terminati o casa la cheie cu aceasta suma de bani, un pret corect se poate da, numai dupa un deviz de materiale, necesare pentru constructie, nu dupa cati mp are o casa.
Cu stima.
Mihai Lazar

eu fac la rosu o casa asemanatoare, dar de 160 mp, amprenta 80 mp, cu mansarda. din BCA si poroterm. cred ca la limita s-ar putea face, mai ales daca la finisari mai lucrati si dumneavoastra la pus parchet, gresie, dat tifel, montat instal sanitare.

Bună ziua!

CU UN TEREN SOLID ȘI CU UN PROIECT MAI SIMPLU VĂ ÎNCADRAȚI(CU APA, GAZELE ȘI ENERGIA ÎN APROPIERE).
100 mp X 50 EURO/MP = 5000 EURO – MANOPERA LA ROȘU.
100 mp X 100 EURO/MP = 10000 EURO – MATERIALELE LA ROȘU.
100 mp X 100 EURO/MP = 10000 EURO – MANOPERA LA CHEIE.
100 mp X 200 EURO/MP = 20000 EURO – MATERIALELE LA CHEIE.
Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă. Recomandări: Șef Șantier.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Domnule Silvestru Sterie, un calcul de manopera si materiale se face dupa un proiect, ati unplut paginile casa dex de preturi, vedeti ca mai sunt si alte forme de publicitate.
Cu stima,
Mihai Lazar

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *