Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cati kw trebuie sa aiba centrala termica pentru o casa de 264 mp, izolata?


Cati kw trebuie sa aiba centrala termica pentru o casa de 264 metri patrati, parter + etaj, izolata cu inaltimea camerelor de 2,6 m.


Intrebare de la Eliza, pe adresa redactiei: Cati kw trebuie sa aiba centrala termica pentru o casa de 264 mp, izolata?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

costy in decembrie 9th, 2015

264*2.6=686,6 metri cubi
686,6*50…. acest 50 este la mijloc(se poate modifica in fct de gradul de izolatie…geamuri….etc) 30 ar fi fff bine izolata……70 deloc izolata si rezulta 34.3 kw. dar aceasta putere se supradimensioneaza cu 10% ca sa mearga lejer si sa nu fie probleme si rezulta o putere de aproape 38 kw doar pt a incalzi casa. daca vreti si apa calda….sunt alte calcule .
sa aveti spor.

NELA in ianuarie 4th, 2016

Buna ziua , am si eu o nelamurire in legatura cu centrala termica pe lemne? mai exact avem o casa cu o suprafata de 200 m parter si etaj incalzire prin pardoseala o centrala fara gazeificare de 43 kw si un puffer de 800 de litri problema este ca nu avem caldura decat pe parter la etaj nu se incalzeste cum trebuie. Credeti ca centrala nu este suficient de mare ? Mentionez ca avem casa izolata cu polistiren de 8 pompa pentru fiecare etaj .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii