Categorii
Intrebari de la cititori

Caut arhitect si firma pentru constructie casa in Ilfov, comuna Berceni

Buna ziua. Am un teren in comuna Berceni, judetul Ilfov pe care as dori sa ridic o casa simpla P + 1E cu o suprafata construita de 109 mp. Caramida, izolatie de 15 mm, fosa septica, put, gard din plasa, tras gaze, tras curent. Casa va fi simpla (7 metri / 8 metri) fara balcon, cu tabla Lindab, centrala pe gaze, 2 bai, 2 dormitoare si un living. Ma poate ajuta cineva cu un pret final estimativ de finalizare a constructiei astfel incat sa ma pot muta in aceasta? Multumesc anticipat pentru sfaturi. PS. Sunt in cautarea unui arhitect si a unei firme de constructii.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Caut arhitect si firma pentru constructie casa in Ilfov, comuna Berceni.

14 răspunsuri la “Caut arhitect si firma pentru constructie casa in Ilfov, comuna Berceni”

Buna ziua,

Suntem o firma care oferim servicii complete si profesionale in constructii de la proiectare pana la executie.
Daca sunteti interesat de serviciile noastre va invitam la un dialog pe e–mai sau telefonic pentru a stabili reperele in vederea realizari unei oferte cat mai corecte.

cu stima,
RUBIK

Buna ziua,
Va sugerez sa cautati diriginte de santier care sa va indrume si sa va reprezinte interesele.Prezenta dirigintelui de santier este obligatorie conform legii care a intrat in vigoare in 31.08.2015. Daca doriti noi va putem ajuta cu partea de dirigentie. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numerele de telefon 0728603424 si 0723661150, sau la adresa de e-mail vasconssrl@gmail.com.

Buna ziua,
Va putem ajuta noi in ceea ce priveste constructia casei. Pentru a putea realiza o oferta de pret avem nevoie de planuri. Daca doriti ne puteti contacta atat pe e-mail la adresa lorconstructsrl@gmail.com cat si la tel. 0721939367.

Buna ziua,pentru un pret exact ne-ar trebui proiectul casei dar cum nu il aveti va putem da numarul de telefon al arhitectului cu care lucram.Pret proiect este de 5€ mp al constructie.Daca sunteti interesat ne puteti contacta pe adresa de mail renoconst2012@gmail.com
Va salutam

BUNA ZIUA Putem executa lucrarea dv, prezentam lucrari executate de la proiectare pana la executie.Pt stabilirea detaliilor constructiei ,precum aspectul si confortului dorit de dv care vor influenta costul casei,ne puteti contacta la tel 0724156676 sau e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Buna seara,va pot rezolva construirea si arhirtectul inpret total de 30000euro.Am lucrat in zona destul demult.
Se poate rezolva sila primarie cu actele.Detalii la mail cristis2003@yahoo.com sau 0764656561.Multumesc

Buna ziua,
Dl Marius, suntem o firma din Chitila in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie pt casa dumneavoastra(PROIECTARE SI EXECUTIE).Daca doriti ocolaborare cu noi va asteptaam sa ne contactati oricand doriti

In speranta unei colaborari de lunga durata,
Va multumesc,
Cu stima,Tudor
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Buna ziua
In cazul in care sunteti interesat puteti sa ne scrieti la adresa red.cons@yahoo.ro sau puteti sa sunati la numarul de telefon:0735307958.
Pentru a va face o idee de pret:fundatia functie de teren intre 80-100 euro/mp
structura la rosu:apx 100 euro/mp construit (suprafata desfasurata), montajul structurii apx 25-30% din valoarea structurii,restul sunt materiale pe care le puteti achizitiona si dumneavoastra si preturile sunt stiute:osb est, izolatia vata minerala sau vata bazaltica, folie anti condens, placi de gips carton.
Cu respect
Rosu Bogdan
tel:0735307958

Bună Ziua
Firma noastră poate sa va asigura suport tehnic și execuție, avem proiectant și muncitori calificați, suntem o firma din Italia cu sediul a București de 11 ani. Dorim inițial sa avem o discuție pentru a înțelegere exigente și următor pas sa va facem oferta. Va rog sa îmi contactați.
Cu Stima
Massimiliano
0721130850

Caut arhitect pentru realizarea unui proiect complet in vederea obtinerii autorizatiei de constructie si firma pentru constructie casa doar parter 95 mp desfasurat, in Ilfov, comuna Berceni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *