Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri casuta de gradina in Ilfov, pe piloni de beton

Am un teren in Domnesti – Ilfov si vreau sa construiesc o casuta de gradina pentru petrecerea sfarsitului de saptamana in perioada de vara. Care este solutia cea mai ieftina (din lemn sau pe structura metalica) si cat costa construirea unei astfel de casute cu o suprafata de 5mx4m si inalta de 2,5m, cu acoperis in doua ape, cu o fereastra si o usa de acces, construita pe piloni de beton (nu vreau fundatie clasica pentru a nu fi nevoit sa obtin autorizatie de contructie). Astept oferte!


Intrebare de la Aurelian, pe adresa redactiei: Costuri casuta de gradina in Ilfov, pe piloni de beton.

4 răspunsuri la “Costuri casuta de gradina in Ilfov, pe piloni de beton”

Buna ziua,
Teoretic aveti nevoie de autorizare . In privinta materialului, sper ca doriti sa va simtiti bine in aceea casuta . O casa metalica , este ca si cum ti-ai lua televizor marca ,Arctic .

Buna ziua,
Legal nu puteti sa construiti fara autorizatie de constructie. Daca doriti sa va ajutam in luarea unei decizii va stam la dispozitie pe adresa de e-mail vasconssrl@gmail.com sau la tel. 0728603424, 0723661150.
Cu stima,

Pentru „mocanu”

Cand m-am referit la „structura metalica” am vrut sa zic structura de rezistenta sa fie metalica iar restul (peretii, usa, etc.) sa fie din lemn, nu o casuta confectionata numai din metal.

Referitor la autorizatia de constructie necesitatea sau nu, cred ca nu am fost destul de clar in ceea ce priveste aceasta casuta de gradina pe care mi-o doresc (chiar daca este un pic mai mare). Daca vreti puteti sa-i spuneti un fel de magazie ceva mai mare ce poate sa aiba si alta destinatie (i-am spus casuta de gradina pentru ca vreau sa arate ca o casuta de gradina). Ce am gasit pe internet, ca oferte, cred ca sunt cam scumpe si cu suprafete cam mici (aproximativ 11 mp la 6000 lei). Din aceste motive caut o solutie mai convenabila. Astfel de constructii am vazut ca se pot pune pe fundatii clasice, pe piloni (de beton sau lemn) sau direct pe pamant, iar autorizatia de constructie este necesara, daca am inteles eu bine, numai daca constructia are fundatie clasica (continua).

Va multumesc pentru comentarii si pentru dorinta de a ma ajuta

Cu mult respect!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *