Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri casuta de gradina in Ilfov, pe piloni de beton


Am un teren in Domnesti – Ilfov si vreau sa construiesc o casuta de gradina pentru petrecerea sfarsitului de saptamana in perioada de vara. Care este solutia cea mai ieftina (din lemn sau pe structura metalica) si cat costa construirea unei astfel de casute cu o suprafata de 5mx4m si inalta de 2,5m, cu acoperis in doua ape, cu o fereastra si o usa de acces, construita pe piloni de beton (nu vreau fundatie clasica pentru a nu fi nevoit sa obtin autorizatie de contructie). Astept oferte!


Intrebare de la Aurelian, pe adresa redactiei: Costuri casuta de gradina in Ilfov, pe piloni de beton.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Alexandru in decembrie 16th, 2015

Am un proiect pe dimensiunea aceasta si deviz pentru el. Am Email aduncaalex@gmail.com

mocanu in decembrie 16th, 2015

Buna ziua,
Teoretic aveti nevoie de autorizare . In privinta materialului, sper ca doriti sa va simtiti bine in aceea casuta . O casa metalica , este ca si cum ti-ai lua televizor marca ,Arctic .

Vascons si Asociatii in decembrie 17th, 2015

Buna ziua,
Legal nu puteti sa construiti fara autorizatie de constructie. Daca doriti sa va ajutam in luarea unei decizii va stam la dispozitie pe adresa de e-mail vasconssrl@gmail.com sau la tel. 0728603424, 0723661150.
Cu stima,

Aurelian in decembrie 18th, 2015

Pentru „mocanu”

Cand m-am referit la „structura metalica” am vrut sa zic structura de rezistenta sa fie metalica iar restul (peretii, usa, etc.) sa fie din lemn, nu o casuta confectionata numai din metal.

Referitor la autorizatia de constructie necesitatea sau nu, cred ca nu am fost destul de clar in ceea ce priveste aceasta casuta de gradina pe care mi-o doresc (chiar daca este un pic mai mare). Daca vreti puteti sa-i spuneti un fel de magazie ceva mai mare ce poate sa aiba si alta destinatie (i-am spus casuta de gradina pentru ca vreau sa arate ca o casuta de gradina). Ce am gasit pe internet, ca oferte, cred ca sunt cam scumpe si cu suprafete cam mici (aproximativ 11 mp la 6000 lei). Din aceste motive caut o solutie mai convenabila. Astfel de constructii am vazut ca se pot pune pe fundatii clasice, pe piloni (de beton sau lemn) sau direct pe pamant, iar autorizatia de constructie este necesara, daca am inteles eu bine, numai daca constructia are fundatie clasica (continua).

Va multumesc pentru comentarii si pentru dorinta de a ma ajuta

Cu mult respect!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii