Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri zugravit apartament 3 camere, 90 mp

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cat costa zugravitul unui apartament cu 3 camere inclusiv indepartarea tapetului existent si parchet laminat pe 90 mp. Va multumesc.


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Costuri zugravit apartament 3 camere, 90 mp.

7 răspunsuri la “Costuri zugravit apartament 3 camere, 90 mp”

Bună ziua ,pentru a face o evaluare corectă,cel mai bine ar fi o vizionare a apartamentului stabilite toate detaliile (beneficiați și de sfaturi utile ținând cont de experiența le care o am) și cu această ocazie vedeti și persona cu care e posibil să lucrați .Dacă doriți pot să vin la apartament și să vă fac un deviz gratuit contactati-ma la tel. 0724979155 Durnac

Buna seara,in primul rand ne puteti spune din ce localitate sunteti si sa ne lasati pe adresa de mail mai multe detali despre apartament sau ne puteti contacta
renoconst2012@gmail.com
0771 633 242
Va salutam

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii.Rugam si oferim seriozitate.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila ,daca apartamentul este in Bucuresti sau Ilfov ne puteti contacta oricand doriti
In speranta unei colaborari de lunga durata
Va multumesc,Tudor
Tel 0773725900

Buna ziua Daniela,
Daca apartamentul se afla in Bucuresti, astept un e-mail pe sts_ltd@yahoo.com, pentru o programare la vizionare. O oferta corecta se face numai dupa o evaluare corecta.
Cu stima,
Remus

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *