Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte refacere fatada vila in Bucuresti, centru

Buna ziua. Am si eu o vila in Bucuresti Centru si as dori acum imediat dupa sarbatorile de iarna sa ii fac fatada, asta insemnand, dat jos vechea tencuiala (care are 90 de ani vechime), placare cu polistiren de 10, decorativa si lavabila. Este vorba de aproximativ 400 m2 de fatada. As vrea o oferta de mana de lucru cu materialele dumneavoastra si una fara materialele dvs. Multumesc.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Oferte refacere fatada vila in Bucuresti, centru.

8 răspunsuri la “Oferte refacere fatada vila in Bucuresti, centru”

Salut.Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari/renovari.Un pret corect se poate stabili numai la fata locului.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.O zi buna va doresc.

Domnule Constantinescu ,ai uitat sa pui schela 1 euro/mp + taxele la POLITIA COMUNITARA, astia te ard rau in Bucuresti, sunt mai rau ca tiganii…..daca ai notocul ca sa pui schela pe trotuar ai puso cu ei…… te arde si cei din schimbul 1 si cei din schimbul doi.
Cu stima,
Mihai Lazar

Buna ziua, suntem interesati sa executam lucrarea, numai ca oferta nu o putem face decat dupa o vizionare la fata locului si o discutie cu proprietarul. Perioada pe care o doriti pentru executia lucrarii nu este tocmai potrivita din cauza temperaturilor foarte scazute, iar in legatura cu vechimea si locatia constructiei s-ar putea sa fie o problema legata de obligatia dvs. ca proprietar sa conservati elementele decorative ale fatadei vechi. Pentru a programa o intalnire la fata locului, ne puteti contacta pe e-mail: raro_infra@yahoo.com . Multumim !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *