Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot alege parchet usor diferit in living fata de restul apartamentului?


Buna ziua. Am renovat de curand apartamentul cu 3 camere si initial am comandat un parchet laminat de 8 mm, o nuanta deschisa ceva mai comuna (stejar) dar nu am luat pentru tot apartamentul. Parchetul a ajuns pentru holuri si 2 dormitoare. Pentru sufragerie as dori sa optez pentru alt model de parchet din urmatoarele motive:
– nu mai gasesc exact acelasi model ca in restul apartamentului (sau poate daca mai caut foarte mult as gasi, nu imi dau seama);
– poate ar fi o ocazie sa fac putin altfel sufrageria, de exemplu o nuanta destul de apropiata cu cea initiala dar ceva mai diferit la textura.
Intrebarea ar fi daca nu cumva ar fi o gafa de amenajare sa optez pentru un parchet usor diferit in sufragerie fata de restul apartamentului? Mentionez ca sufrageria are usa, nu este deschisa.
Multumesc.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Pot alege parchet usor diferit in living fata de restul apartamentului?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 23rd, 2015

Buna, Radu!

In principiu, ideal este ca pardoseala unei locuinte sa aiba aceeasi nuanta/textura in toate camerele (nu comparam gresia cu parchetul, desigur), dar situatia in care te afli iti permite sa alegi un alt model de parchet si nu cred ca rezultatul final va fi deranjant.

Radu in decembrie 24th, 2015

Multumesc pentru raspuns! Sarbatori Fericite!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii