Categorii
Intrebari de la cititori

Pot alege usi crem de interior sau mai bine albe?

Buna. Am nevoie de un sfat pentru amenajarea unei case. Avem usa de la intrare „nuc”, peretii ii facem albi. Parchetul as vrea sa il fac ceva de genul „greige”, sa merg pe o combinatie crem-maro-vernil. Usile de interior nu prea stiu cum sa le facem, tot asa un crem, ceva deschis sau merg si un pic mai inchise pentru contrast (nuanta ce am vazut-o la un producator se numea stejar milano 2)?
Sau am putea merge pe alb pentru usi? Nu sunt prea pretentioase ca si intretinere (pete, praf etc)?


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Pot alege usi crem de interior sau mai bine albe?

2 răspunsuri la “Pot alege usi crem de interior sau mai bine albe?”

Buna, Elena!

Pentru ca mi-ai cerut parerea, iti voi spune ca eu as merge pe varianta usilor albe. Din punctul meu de vedere si al multora dintre cititorii casadex.ro, trecuti deja prin experienta alegerii usilor de interior, usile albe nu sunt mai greu de intretinut decat altele, ba chiar daca e sa facem o comparatie cu usile in culori inchise, acestea din urma sunt mult mai pretentioase la intretinere. Chiar am scris un articol mai amplu pe acest subiect aici: https://www.casadex.ro/2015/09/de-ce-imi-plac-usile-de-interior-si-plintele-albe/

Desigur ca poti alege o varianta mai inchisa, in ideea obtinerii unui contrast cu peretii albi, insa consider ca usile albe iti ofera posibilitatea de a schimba oricand nuanta peretilor, fara sa-ti faci griji de asortare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *