Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Reparatie acoperis, imi ploua in casa ca afara (Turnu Severin)


Buna ziua, ma numesc Raul, sunt din Turnu Severin, am handicap grav (gradul 1) – locomotor / amputatie membru infierior, locuiesc la etajul 4 intr-un bloc, am probleme cu izolatia, imi ploua in casa ca afara si nu imi permit sa repar acoperisul, vecinii se fac ca nu exista probleme, nu sunt interesati sa fie reparat, asocitia blocului ridica din umeri ca nu sunt fonduri de reparatii, pe motiv ca nu au fost vecinii de acord sa se faca unul. Acum mult timp (mai mult de 10 ani cred) am reparat acoperisul pe banii mei, m-a costat 2700 lei prin firma, n-a tinut nici un an, firma s-a desfiintat, a disparut, iar eu am ramas cu buza umflata. Daca exista vreo firma sau cineva ce ma poate ajuta in legatura cu aceasta problema, va rog sa ma contactati, cu greu mai pot sa locuiesc in apartament si nu am unde sa ma duc, nu stiu ce o sa fac iarna asta. Va multumesc anticipat – Raul.


Intrebare de la Raul, pe adresa redactiei: Reparatie acoperis, imi ploua in casa ca afara (Turnu Severin).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii