Categorii
Intrebari de la cititori

Termosistem peste tencuiala sau direct pe caramida?

Buna tuturor. Am o casa construita cu caramida brikston si doresc sa fac termoizolarea. Ce ma sfatuiti sa-i dau prima data: o tencuiala si dupa aceea termosistemul sau direct pe caramida sa aplic termosistemul? Va multumesc.


Intrebare de la Anonim, pe adresa redactiei: Termosistem peste tencuiala sau direct pe caramida?

6 răspunsuri la “Termosistem peste tencuiala sau direct pe caramida?”

buna ziua si eu am o casa construita cu caramida BKS 25 (de la brikston) si peste acesta inainde de polistiren am aplicat „un strop patinat”!

Desi este mai costisitor, mult mai indicat este sa tencuiesti inainte de termosistem.Avantajele constau in faptul ca pe langa o izolatie mai buna nu o sa mai ai probleme cu infiltratiile.

Tencuială =strat de rezistență a zidăriei ce se aplica peste stratul de amorsare(„șprițul „, un amestec de ciment, nisip cu granulație medie si apa, avind roluri importante în domeniul construcțiilor. Astupă golurile rosturilor zidăriei, protejează eficient zidaria, etc.), având si rol de aliniament și indreptare pe plan orizontal și vertical a zidăriei.

Este foarte important acest aspect, deoarece crește calitatea si rezistența in timp a clădirii respective.

Vom construi din 2016 în Iași dar și în zonele limitrofe.
FDK GRUP
Fabricutza De Kasutze-Iasi
0747878812
foreman_construct_building@yahoo.com

las o doar ci tencuiala nu mai pune izolatie de polistiren ca nu mai respira peretii. eventual cauta o izolatie prin care peretii respira

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *