Categorii
Intrebari de la cititori

Traseele pentru instalatii sanitare trase prin tavan?

Buna ziua, intrebarea mea se refera la instalatiile sanitare. Am facut incalzire in pardoseala si am turnat sapa insa instalatorul nu a tras si tevile de apa, alimentarea cu agent termic dintre centrala si distribuitor si nici alimentarile de ACM. Astfel ca m-am trezit trase cu ele prin tavan. Va rog sa imi spuneti daca aceasta solutie este una viabila sau nu?
Tevile de sus au izolatii pe ele insa izolatiile nu sunt inchise cu folie de aluminiu la imbinari, si ma gandesc in special la tevile de apa rece care condenseaza. Tavantul de rigips nu este inca facut de aceea ma gandesc serios sa schimb traseele prin perete deasupra sapei.


Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Traseele pentru instalatii sanitare trase prin tavan?

2 răspunsuri la “Traseele pentru instalatii sanitare trase prin tavan?”

Buna seara,cel mai indicat ar fi sa nu le lasati prin tavan pentru ca nu se stie niciodata cand va treziti cu ele condensate si avand casa la gata sa va treziti cu pete pe rigips
Va salutam

daca instalatia e facuta din ppr sau polietilena reticulata nu prezinta nici un pericol.Si ca sa fii cu sufletul impacat cheama un meserias care sa verifice si eventual sa faca izolatia asa cum trebuie.Nu are rost sa strici ceva ce este bun si functional chiar daca-i putin atipic in casele individuale.In malluri si hipermarketuri instalatiile de apa sant facute numai prin tavan si functioneaza ireprosabil daca sant facute bine si cu materiale de calitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *