Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Variante bune sageac / capac acoperis. Lemn, PVC?


Buna ziua. As dori sa imi spuneti care ar fi varianta cea mai trainica de sageac / capac acoperis pentru casa? Lemn sau pvc? Sau mai exista si alte variante? Ma intereseaza ceva durabil, care sa nu sufere modificari in timp si care, binenteles, sa aiba un raport calitate-pret destul de bun. Multumesc!


Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Variante bune sageac / capac acoperis. Lemn, PVC?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

virgil fizesan in decembrie 8th, 2015

Tabla cutata vopsita de la firmele care cuteaza tabla vopsita pentru acoperis tigla tabla.

MAISTRU STRUCTURI MARIAN=IASI in decembrie 8th, 2015

Ultima varianta pe care am executat-o la sageac(intrados streașină) a fost realizat dintr-un schelet de rigle 5*5 în unghi de 90 grade, placat cu osb, apoi placare cu polistiren expandat de 2cm,masă de spaclu si decorativa.(trimiteți un email la:foreman_construct_building@yahoo.com si va trimit poze).
Mai sunt 2 variante :1=schelet de lemn, placat cu lambriu de lemn, tratat apoi cu o mână de bait si 2 de lac, sau 2=lambriu de pvc.
Toate cele 3 sunt bune, dar ca durabilitate in timp as opta pentru varianta cu osb placat cu polistiren (poti jongla cromatica cladirii, ex:culoarea streasinii si a glafurilor de usi si geamuri o culoare calda, iar pereții exteriori o culoare rece) . Aici tine de design si gusturile d-voastra

VOM CONSTRUI DIN 2016 IN IAȘI ȘI ZONELE LIMITROFE
F. D. K. GRUP
fabricutza de casutze
DETALII
0747878812
maistru structuri construcții civile
Marian Ivascu

Eugen in decembrie 8th, 2015

Pentru ce doresti cea mai buna varianta este scindura profilata special pentru sageac sau tip lambriu , grunduita pe ambele fete si apoi vopsita pe fata expusa. Pentru capacul dintre sageac si acoperis tot scindura este cea mai buna varianta. PVC-ul este estetic in primii ani apoi se decoloreaza si daca nu este tratat impotriva razelor UV dupa 7-8 ani trebuie inlocuita , NU O RECOMAND.
Mai este o varianta cu tabla vopsita profilata deasemeni special pentru sageac. Cauta pe NET la producatori sau distribuitori asa ceva ca exista (recomandata pentru case cu etaj deoarece nu necesita revopsita dupa 5-6 ani, la revopsire trebuie schela neaparat si costa cam multisor. Sint patit.)

ConstruireaCasei.wordpress.com in decembrie 10th, 2015

Ce am aplicat eu si recomand tuturor:

Peste capriori, in zona vizibila sageacul va fi din lambriu, tratat si baituit in nuanta care se doreste a ramane.
Cred ca este cea mai ieftina si durabila solutie.

https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj14cixhNHJAhWGwBQKHbLPCMwQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fsinaigroup.ro%2Fcase-lemn-cu-lambriu-exterior%2F&psig=AFQjCNFjsuvMNMIryZYG-mPZTtcRvvJ2lA&ust=1449827991956098

Florin in martie 13th, 2017

Buna ziua.
Doresc sa motez la casa sageacul. Am tot citit si de unele si de altele (plastic,lemn), nu am reusit sa-mi fac o parere clara. Am citit apoi despre varianta cu osb, polistiren si apoi aplicata tencuiala decorativa, ce parere aveti cu privire la trainicie si desigur aspect?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii