Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vopsea speciala si tratare cabane din lemn


Buna ziua. Vrem sa revopsim invelisul exterior al casei, care este din lemn. Cu doi ani in urma l-am tratat anti mucegai, anti de toate si l-am vopsit cu o vopsea „speciala pentru cabane din lemn” care sa dovedit ineficienta. Daca aveti idee sau experienta in acest domeniu, va rog sa-mi scrieti pe adresa dakla1026@yahoo.com. Cu multumiri.


Intrebare de la Klara, pe adresa redactiei: Vopsea speciala si tratare cabane din lemn.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

mocanu in decembrie 24th, 2015

Buna ziua,
Este intradevar o problema . Vopselele care au lac in ele , sub efectul ploii si soarelui se distrug . Eu am folosit In Franta vopsea speciala pentru lemn , adusa din germania . Singura problema a fost ca dupa un an a iesit rasina din lemn prin ea si a trebuit sa o refacem . Bunicii dadeau pe lemn cu gaz . cred ca singura solutie ca ramane tot lucrurile testate sute de anii . gazul este gras si mentine lemnul . Am folosit kiober , =0 , am folosit sadolin , la fel unde a ajuns apa , ineficient . Unde este lac si este expus la soare , va fi un dezastru .Eu recomand doar baituire si apoi uleiuri de protectie . Cabanele de lemn sant destinate zonelor montane unde clima este mai blanda , vorbesc de soarele puternic .
Va doresc succes si Craciun fericit !
Cu stima Ec Mocanu

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii