Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere mobilier intr-o baie mica – faianta crem / antracit

Buna! In baia mica de jos (2/2,2 m) am faianta crem cu antracit. Mai exact peretele cu usa si peretele opus lui sunt crem, iar ceilalti doi pereti sunt antracit. Gresia este antracit. Chiuveta o sa fie pe perete antracit. Ce fel de mobilier si oglinda ar trebui sa aleg? Doar wc si chiuveta o sa fie aici si masina de spalat. Credeti ca ar trebui sa maschez masina intr-un dulapior? Nu cred ca pot sa atasez o poza. Multumesc!


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Alegere mobilier intr-o baie mica – faianta crem / antracit.

Un răspuns la “Alegere mobilier intr-o baie mica – faianta crem / antracit”

Buna, Iulia!

Eu as merge pe obiecte sanitare si mobilier albe. Consider ca acestea vor duce la obtinerea unui contrast deosebit de elegant si de frumos cu faianta si grecia gri antracit. Daca totusi iti displace aceasta idee, cauta un mobilier dintr-un furnir ce imita lemnul, orientandu-te spre o nuanta cat mai deschisa si mai luminoasa, care va forma o combinatie reusita atat cu peretii antracit, cat si cu cei crem, dar si cu lavoarul si vasul de toaleta albe.

Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie iti recomand sa citesti urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2015/08/griul-in-amenajarea-bailor-moderne/

Poti masca masina de spalat intr-un dulap, dacavrei, dar cred ca o poti lasa si la vedere. Nu uita ca pentru a-i prelungi cat mai mult durata de viata, masina trebuie sa beneficieze de o buna ventilatie, ceea ce implica lasarea deschisa a usii dulapului in care ar fi ascunsa dupa fiecare sesiune de spalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *