Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Am primit o casa mostenire si vreau sa o renovez


Am primit o casa mostenire, este din caramida la exterior si la interior din pamant. As dori sa o renovez pentru ca acoperisul este stricat, camerele sunt cam joase, cum as putea proceda pentru a o consolida bine si a-i pastra tonul rustic si ca pret sa iasa mai ieftin. Multumesc.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Am primit o casa mostenire si vreau sa o renovez.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

adrian in ianuarie 16th, 2016

dupa ce se stabileste un plan de operatiuni pentru restaurare si renovare se poate face un deviz pentru costuri la manopera si materiale. Orice suma spusa la aprecierea cui vrea sa evalueze „la ochi” o lucrare de constructii, nu poate corespunde realitatii matematice referitoare la constructia de executat deci nu poate fi corecta si onesta pentru ambele parti. Pentru informatii si detalii in legatura cu solicitarea dmv. 0720424045.

Alex in ianuarie 16th, 2016

Buna ziua daca va doriti nu ezitati sa MA contactati si visul dv va deveni realitate intrati la toate anunturile mele de unde sunteti0722148503

Aurel in ianuarie 17th, 2016

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari si renovari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.O zi buna va doresc.

MAISTRU STRUCTURI MARIAN=IASI in ianuarie 17th, 2016

Vom construi din 2016 in Iași dar și în zonele limitrofe

FDK GRUP
0747878812
Fabricutza De Kasutze-Iasi
foreman_construct_building@yahoo.com

Titus in ianuarie 19th, 2016

Bună ziua pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați la adresa de e-mail tituscipi@gmail.com , oferim consultanta gratuita în alegerea materialelor cat și un precedent de -10% din cel mai mic preț din nișă.

Silvestru Sterie in februarie 10th, 2016

70 EURO/MP ar fi un preț mediu, dar prețul ar putea fi și 40 euro/mp și 100 euro/mp în funcție de complexitatea și amploarea lucrărilor, precum și de alte detalii.

Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii