Categorii
Intrebari de la cititori

Am primit o casa mostenire si vreau sa o renovez

Am primit o casa mostenire, este din caramida la exterior si la interior din pamant. As dori sa o renovez pentru ca acoperisul este stricat, camerele sunt cam joase, cum as putea proceda pentru a o consolida bine si a-i pastra tonul rustic si ca pret sa iasa mai ieftin. Multumesc.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Am primit o casa mostenire si vreau sa o renovez.

6 răspunsuri la “Am primit o casa mostenire si vreau sa o renovez”

dupa ce se stabileste un plan de operatiuni pentru restaurare si renovare se poate face un deviz pentru costuri la manopera si materiale. Orice suma spusa la aprecierea cui vrea sa evalueze „la ochi” o lucrare de constructii, nu poate corespunde realitatii matematice referitoare la constructia de executat deci nu poate fi corecta si onesta pentru ambele parti. Pentru informatii si detalii in legatura cu solicitarea dmv. 0720424045.

Buna ziua daca va doriti nu ezitati sa MA contactati si visul dv va deveni realitate intrati la toate anunturile mele de unde sunteti0722148503

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari si renovari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.O zi buna va doresc.

Bună ziua pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați la adresa de e-mail tituscipi@gmail.com , oferim consultanta gratuita în alegerea materialelor cat și un precedent de -10% din cel mai mic preț din nișă.

70 EURO/MP ar fi un preț mediu, dar prețul ar putea fi și 40 euro/mp și 100 euro/mp în funcție de complexitatea și amploarea lucrărilor, precum și de alte detalii.

Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *