Categorii
Utile

CASTIGATORUL blenderului vertical BOSCH si ce CADOU urmeaza in IANUARIE

sandwich maker gorenje

Urmeaza sa oferim cadoul pentru unul dintre comentariile lunii DECEMBRIE. Cum bine stiti, cadoul pentru luna DECEMBRIE este un blender vertical BOSCH. Hai sa vedem cine e norocosul sau norocoasa.


Pana atunci va anunt, ca de obicei, ca am ales si am cumparat deja CADOUL pe care il vom oferi la finalul lunii IANUARIE. Vom urmari si in aceasta luna comentariile adaugate la articole sau la intrebari, si vom oferi cadou, la inceputul lunii FEBRUARIE, prin tragere la sorti, unuia dintre voi, cei care ati comentat, un Sandwich maker, marca Gorenje.

Ce trebuie sa faci: intri in lista de intrebari sau la orice alt articol din casadex.ro si adaugi un comentariu util. E simplu. Practic, ii ajuti pe cei din comunitate cu un raspuns util si poti sa primesti un cadou util :).
Nu uita sa folosesti adresa de mail corecta, cand comentezi. La acea adresa vei primi emailul in care anuntam castigatorul.
Luna de luna vom alege un alt produs, pe care il vom oferi in dar unuia dintre voi. Fii pe faza!
(Cadoul va fi trimis prin curier, pe teritoriul Romaniei)

Si acum, castigatorul blenderului vertical BOSCH, din luna DECEMBRIE este: Eugen Mihaila, iar comentariul lui poate fi gasit la intrebarea: Parchetul a inceput sa se umfle dupa ce a fost montat. Ce pot face?
Va fi contactat pentru stabilirea detaliilor, prin emailul pe care l-a completat la adaugarea comentariului, unde trebuie sa confirme, in termen de 30 de zile, primirea mailului nostru.

SUCCES in continuare tuturor!

2 răspunsuri la “CASTIGATORUL blenderului vertical BOSCH si ce CADOU urmeaza in IANUARIE”

Felicitari inca o data si succes in continuare tuturor.
Vom lua in calcul posibilitatea adaugarii pozelor. Momentan se pot trimite schitele pe adresa de email, stim ca e ceva mai complicat :).

M-am bucurat ca un comentariu al meu a iesit cistigator , dar nu ca valoare in sine a acestuia ci al faptului ca acest comentariu sau sfat dat unui concetatean poate a fost util si si-a rezolvat o problema care poate parea ca de nerezolvat sau se rezolva cu ceva cheltuieli materiale. Consider acest site util celor care vor si parerea altora care au trecut prin diferite situatii (cum sint si eu)asemanatoare cu a lor si aleg in final solutia cea mai la indemina. Multe din comentariile si sfaturile exprimate sint facute din cite observ eu de specialisti in domeniu si acest lucru este imbucurator pentru cei ce acceseaza CasaDex. Ideal ar fi ca acest site sa admita si atasarea unor mici schite sau foto, ca acela care doreste sa ofere gratuit un sfat sa fie cit mai in cunostinta de cauza cu ceea ce se solicita .
Cu respect,
Eugen Mihaila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *