Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa sa torn sapa cu betoniera in doua camere in Timis?

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie cat m-ar costa sa torn sapa de beton cu betoniera automata, la doua camere. Camerele sunt mari de 6 m L si 6 m latime. Deci ar fi 36 m patrati. Si a doua camera este la fel de 36 m patrati. As dori turnata sapa la o grosime de 6 cm. Va rog daca puteti sa-mi spuneti cat ar costa. Casa se afla in comuna Cenei, judetul Timis. As dori si un numarul de telefon sa va pot contacta pentru comanda. Va multumesc, cu respect.


Intrebare de la Lidia, pe adresa redactiei: Cat costa sa torn sapa cu betoniera in doua camere in Timis?

5 răspunsuri la “Cat costa sa torn sapa cu betoniera in doua camere in Timis?”

aproximativ 900 te-ar costa materialul iar manopera tear costa aproximativ 130.va pot oferii un pret bun atat pentru sapa cat si pentru ce mai aveti nevoie. puteti sa ma sunat la 0787536655

Total suprafata sapa – 72 mp
cubaj necesar material 72×0,06 = 4,32 mc
Necesar materiale:
-nisip 5 mc x 90 =450 lei
-ciment(8 saci/mc)8×4,32= 35 x19= 665lei
total materiale = 1115 lei
cost minim pentru preparat material si tras sapa de 6 cm grosime = 10 leix72= 720lei
ar fi un total materiale si manopera de 1800 lei
Personal nu cred ca se poate turna o sapa de 72 mp cu 130 ron, in care sa se includa: transport, un om bun la betoniera, doi sa care cu galetile, un lucrator sa traga sapa.
imi doresc sa aud si alte pareri.

Cum sa nu se poata domnul Stefan , cand domnul Gheorghe lucreaza mai ceva ca o pompa statica la care dansul centreaza (incarca si malaxeaza) si tot dansul o intinde. Hmmmm ….acestia sunt meseriasii din ziua de azi : ieftini si buni . Pe langa faptul ca dau preturi dupa ureche , realizeaza si lucru de calitate „foarte buna” la final. De ce ar avea nevoie oamenii de asemenea sfaturi reale cand il pot alege pe domnul Gheorghe si pot realiza „ceva frumos” si cu bani putini? de ce? Nu toata lumea lucreaza acum cu pretentii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *