Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere

Caut echipa pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere. Finisaje pentru: 1 baie, 1 bucatarie, 2 holuri, 1 balcon, 1 living si 2 dormitoare. As dori o echipa cu care sa realizez toata lucrarea de la instalatie electrica, zidarie, gresie faianta, parchet, usi de interior, tavane casetate cu rigips, instalatie sanitara, eventual mobila la comanda etc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere.

10 răspunsuri la “Caut echipa pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere”

Zidar profesionist cu peste 18 ani experienta sef de santier si de echipa caut sa execut lucrari interioare , exterioare constructi case la rosu si la gata , rigips ,gresie ,faianta ,tencuiala , si aproape orice tine de meseria mea Pretul este in functie de lucrare pentr- u detali astept sa ma contactatii !!! Nu ezitati sa sunati raportul calitate pret va asigur ca este foarte bun.. Nr: 0732237546

Buna ziua
Astept sa dezvoltam discutia la tel. 0745315725 sau la adresa cavas33@yahoo.ro
Constructori de calitate, execuutam renovari apartamente si case ,in toate judetele.

Bună ziua ,suntem o echipă de profesioniști cu o experiență de 35 de ani în domeniul construcțiilor, instalațiilor electrice și sanitare (serios chiar știm să facem ceea ce spunem).Dacă doriți pot veni la apartament și îmi spuneți detaliat toate lucrările pe care vreți să le faceți (va pot ajuta cu sfaturi ținând cont de experiența pe care o am) cu această ocazie ne și vedem față în față și ne putem face o părere unul despre celălalt. Vă voi face un deviz detaliat gratuit și dacă ne înțelegem putem da drumul la treabă .
Numele meu e Durnac nr tel. 0724979155 sau mail. ditadurnac@yahoo.com.
O zi bună.

In ce oras este apartamentul.
Cand doriti sa incepeti lucrarile ?
Daca se afla in zona Bucuresti Ilfov ma pot deplasa la dumneavoastra si facem o evaluare a lucrarii la fata locului.
Pentru contact : 0729149449
Cu stima !

Ne deplasam si in tara dar trebuie sa stiu cand doriti sa demarati lucrarile.

Executam : instalatiile, amenajarile, la cerere putem realiza pardoseli decorative 3D, montam usile, executam si montam ferestre termopan, executam mobila la comanda.
Telefon de contact : 0729149449

Buna ziua,as fi vrut sa poot intra in legatura cu beneficiarul pentru a oferta lucrarile la apartament,dar observ,ca au sarit altii gata sa-l sugrume pe bietul om cu dorinta acuta de a se apuca de treaba.Nu-mi ramine decit sa le urez succes,caci alta soluie nu e decit la beneficiar…….( de la binian.construct@yahoo.com catre d-l Adrian )

Buna ziua, suntem interesati sa executam lucrarea. Pentru a elabora oferta de pret trebuie sa facem vizionarea lucrarii. Ne puteti contacta pe e-mail (raro_infra@yahoo.com) pentru a programa vizionarea. Multumesc !

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră

PREȚ MEDIU PENTRU RENOVARE APARTAMENTE AR FI 30 EURO/MP. ÎN FUNCTIE DE AMPLOAREA ȘI COMPLEXITATEA LUCRĂRILOR PREȚUL POATE FI ȘI 10 EURO/MP, DAR ȘI 70 EURO/MP.
PENTRU DUMNEAVOASTRĂ PREȚUL SE VA STABILI DUPĂ NEGOCIERE.
Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă. Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *