Categorii
Intrebari de la cititori

Caut proiecte de case si constructor pentru casa in Botosani

Buna ziua, sunt din Botosani si am intentie sa construiesc o casa in aceasta vara, avem 1200 mp teren la dispozitie si caut proiecte pentru casa de circa 130 mp si totodata un constructor din zona. As dori sa stiu cat costa mp la rosu si la cheie. Va multumesc.


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Caut proiecte de case si constructor pentru casa in Botosani.

11 răspunsuri la “Caut proiecte de case si constructor pentru casa in Botosani”

Buna ziua,
Suntem o echipa de designeri cu peste 18 ani experianta in amenajari interioare si design interior si cu un portofoliu impresionant de lucrari.
Cu siguranta veti ramane placut impresionat
Comercializam gresie faianta tapet parchet cu preturi incepand de la 10 euro mp , in functie de preferintele si bugetul dvs.
In speranta unei viitoare colaborari sau pentru orice intrebare aveti nu ezitati sa ne contactati pe nr 0746 225 333 – dl Nour Ovidiu
Cu respect,
Echipa AttiCreative

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră

130 mp X 50 EURO/MP = 6500 EURO – MANOPERA LA ROȘU.
130 mp X 100 EURO/MP = 13000 EURO – MATERIALELE LA ROȘU.
130 mp X 100 EURO/MP = 13000 EURO – MANOPERA LA CHEIE.
130 mp X 200 EURO/MP = 26000 EURO – MATERIALELE LA CHEIE.
Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă. Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua, tocmai am achizitionat un teren ce contine 2800MP in botosani Tulbureni,pe proprietate sunt o casa din 92 plus este construita o fundatie pentru o alta casa de 100mp,as vrea sa stiu daca se poate ce costuri ash avea pentru constructia acestei case,precizez in fundatie a fost deja investit 5000 E ,terenul fiind in panta este foarte inalta.inca nu stiu detaliile exacte deoarece nu ma aflu in tara,proprietatea fiind cumparata de sotie iar din cele vorbite cu agentul imobiliar ne va fi predat si proiectul casei ce urma a fi construita de fostul proprietar.astept sugestii si oferte plus un pret final de constructie la rosu pentru a avea o idee ce bani miar trebui.casa se afla la intrarea in tulbureni a 4 casa pe stanga gard rosu din tabla pentru cei ce cunosc zona.va multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *