Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce avize sunt necesare pentru reparatie tencuiala casa caramida?


Buna ziua. Doresc sa repar tencuiala unei case de caramida de 2 etaje si acoperisul cu tigla. Ce avize sunt necesare si ce costuri cu aproximatie ar implica. Amprenta la sol a casei este de aproximativ 110 mp, iar inaltimea este de aproximativ 35 m.


Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: Ce avize sunt necesare pentru reparatie tencuiala casa caramida?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

adrian in ianuarie 19th, 2016

daca nu schimbati cu nimic configuratia si destinatia imobilului nu trebuie autorizatie. Este vorba de lucrari de intretinere periodica si nu necesita proiect si autorizare. Pentru orice solicitare in materie de constructii si finisaje ma puteti contacta telefonic la 0720424045, Adrian sau la email adriancapraru16@yahoo.com.

ConstruireaCasei.wordpress.com in ianuarie 22nd, 2016

Cu toata bunavointa dar nu pot sa cred ca aveti o casa de 2 etaje si o inaltime de 35metri (mai inalta decat un bloc cu 10 etaje!)
Pentru renovare, fatade sau acoperis, fara a aduce modificari estetice, nu este nevoie de avize. Daca este monument istoric se schimba problema.

Iata niste extrase:

Cand NU iti trebuie autorizatie de construire?

Legea nr. 50/1991 prevede si o serie de cazuri in care nu este necesara o autorizatie de construire. Astfel, dupa cum se precizeaza in actul normativ, se pot executa fara autorizatie de construire lucrarile care nu modifica structura de rezistenta, caracteristicile initiale ale constructiilor sau aspectul arhitectural al acestora.

Este vorba de urmatoarele tipuri de constructii:

– reparatii la imprejmuiri, acoperisuri, invelitori sau terase, atunci cand nu se schimba forma acestora si materialele din care sunt executate;

– reparatii si inlocuiri la finisaje interioare si exterioare (tencuieli, placaje, altele asemenea), la trotuare, la ziduri de sprijin si la scari de acces, fara modificarea calitatii si a aspectului elementelor constructive;

Radu in ianuarie 22nd, 2016

Corect . la 110 mp amprenta si eu ma indoiesc sa fie vre-un „zgarie nori romanesc”

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii