Categorii
Intrebari de la cititori

Ce mobila se potriveste in dormitor? Tavanul este din lemn

Buna seara. Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, urmeaza sa ne mutam iar in noul apartament, podelele sant de culoare maro rosiatica, cred ca cires, iar tavanul este complet din lemn, in toate camerele. Mi-as dori ca in dormitor, peretele pe care va fi asezat capatul patului sa il vopsesc in culoarea latte machiato, dar in rest nu stiu ce fel de mobila se potriveste in dormitor si sufragerie, momentan peretii sunt albi. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu sugestii. Multumesc!


Intrebare de la ramonalucica, pe adresa redactiei: Ce mobila se potriveste in dormitor? Tavanul este din lemn.

Un răspuns la “Ce mobila se potriveste in dormitor? Tavanul este din lemn”

Buna, Ramonalucica!

Ca sa nu risti sa incarci prea tare sau cu prea multe culori decorul, iti recomand sa alegi un pat crem, ivoire sau alb. Ceva in genul dormitorului din articolul urmator: https://www.casadex.ro/2015/07/apartament-modern-cu-accente-colorate-verde-fistic/ Te rog sa observi si ca dulapul/dressingul acestui dormitor are fronturile placate cu oglinzi, fapt ce lumineaza si deschide decorul, lucru pe care ti-l recomand si tie.

In ce priveste sufrageria, nu stiu ce sa-ti recomand, intrucat nu stiu nici cat de mare si nici cat de luminoasa este, cum de altfel nu stiu nici ce culori preferi. Poti merge pe combinatii de crem cu furnir de stejar deschis, in genul mobilierului din dormitorul recomandat mai sus, poti opta doar pentru furnirul de stejar, pentru o canapea violet sau mov pe care sa o accesorizezi cu pernute verde olive, poti face multe. Important este sa stii ce-ti place 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *