Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri sapa din beton lustruita – sa scap de gresie, piatra naturala etc?


Buna ziua, am o casa la gri tarcat cu rosu, ma intereseaza cat costa si daca cineva poate sa toarne o sapa din beton pe care sa o super lustruiasca sa scap de pus gresie, piatra naturala etc, betonul lustruit arata super din ce am vazut pe net. Date distractie: localizare: 5Km de Ploiesti, incalzire in pardoseala (se toarna sapa peste respectivele tevi), suprafata parter: 440 mp indor, 360 mp outdor (aici trebuie incluse si rigolele de scurgere pluviala, trafic auto), suprafata etaj: 156mp indoor, 312 mp outdoor (aici trebuie incluse si rigolele de scurgere pluviala, trafic usor), Toate zonele outdoor au degivrare electrica, deci atentie la deformari termice etc, multumesc.


Intrebare de la Dragos, pe adresa redactiei: Costuri sapa din beton lustruita – sa scap de gresie, piatra naturala etc?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

adrian in ianuarie 27th, 2016

pentru o oferta ferma am nevoie de detalii suplimentare si mai trebuie stabilit in functie de fisele tehnice cum trebuiesc executate lucrarile si de ce trebuie sa respectam anumite criterii. Atentie mare la sapa peste incalzire, nu se face oricum. Pentru orice detaliu si solicitare cu referire la constructii si finisaje ma gasiti la 0720424045.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii