Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum ar trebui sa fac exteriorul casei ca si culoare, si din ce material?


Detin o casa cu un singur nivel stil mediteranean dar cu garaj la subsol. Acoperisul casei este negru, tamplaria si burlanele albe iar usa la intrare gri inchis cu sticla. Trotuarul este din beton amprentat de culoare maro – ruginiu. Cum ar trebui sa fac exteriorul casei ca si culoare, si din ce material, respectiv culoare ar trebui sa fac singurul stalp de sustinere de la intrare. De asemenea, balconul din fata casei merge facut din fier forjat, lemn sau sticla? Multumesc. Astept sfatul dumneavoastra de specialitate.


Intrebare de la Vasilica, pe adresa redactiei: Cum ar trebui sa fac exteriorul casei ca si culoare, si din ce material?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Victoria in ianuarie 20th, 2016

Buna, Vasilica!

Eu as merge pe o nuanta deschisa de cafea cu lapte pentru peretii exteriori. Cat pentru stalpul de sustinere de la intrarea in casa, cred ca poti sa-l plachezi cu piatra decorativa gri inchis sau cu o piatra intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a betonului amprentat de pe trotuar. Si deoarece vorbim despre o casa in stil mediteranean, cred ca cea mai potrivita optiune pentru balustrada balconului ramane fierul forjat.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii