Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pun gresie peste osb in baie, la mansarda?


Buna ziua, cum pun gresie peste osb in baie, baia fiind la mansarda, pardoseala este lemn si osb? Cum izolez fara a avea probleme cu apa la parter?


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Cum pun gresie peste osb in baia de la mansarda?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

virgil cibi in ianuarie 15th, 2016

inainte de placarea ceramica a peretilor (faiantare) si de montajul coloanelor de apa sau evacuare,se hidruizoleaza pardoseala de osb,cu produse bituminoase aplicabile la rece,gen masic masa spclu,cu care se chituiesc toate rosturile,cheile,colturile,(intersectiile de planuri,ata orizontale cat si verticala pana la inaltimea de 50-60cm pe pereti,cat si in zona strapungerilor la conducte pt.evacuarea,apei.ideea este a se izola toata suprafata baii cu continuitate pe verticala pana la 50cm obtinand un fel de” cadita”cu peretii de 50cm mulata perfect pe supraf.baii.faza 2a:-se aplica membrane de bitum aditivat,pe suport de fibra sticla prin lipire peste masa spaclu la orizontala,si ridicarea materialului fara a fi intrerupt,si pe pereti,cca.20 cm.perimetral.Pentru verticala,se masoara membrana de la cota de 50 cm in jos,si inca 20cm pe orizontala,realizand astfel in zona colturilor o dublura a membranei,un fel de scafa,dupa rostuirea imbinarulor si tuturor cheilor si a strapungerilor,se poate trece la realizarea straturilor suport pt.placaje ceramice,care deasemenea pot fi de mai multe feluri.acest gen de hidroizolatie se poate realiza si din fibra de sticla.

Ghita in ianuarie 16th, 2016

Sunati-ma la 0728903340 si va explic ce trebuie sa faceti.Pa.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii