Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa aducem o pata de culoare in acest apartament?

Terminam de amenajat un apartament nou si nu stim cum sa aducem o pata de culoare in casa. Peretii sunt un bej cu o tenta piersica.
Pe jos avem gresie gri (hol), iar in dormitor si in living parchet cu un ton totusi bej (stejar gri). Mobila in living e: alb, cu wenge si stejar gri, canapea alb cu bej inchis. In dormitor am un pat tapitat wenge, noptiere negru cu alb si dresing alb cu stejar gri.


Cum as putea alege in aceste camere perdelele si draperiile, chiar si covorul din living? Mentionez ca livingul e mai luminos decat dormitorul, insa doresc sa aduc o pata de culoare intre atatea non culori.

Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Cum sa aducem o pata de culoare in acest apartament?

3 răspunsuri la “Cum sa aducem o pata de culoare in acest apartament?”

Buna, Andreea!

Culorile pe care le ai in apartamentul tau pot fi inviorate cu mov, bordo, caramiziu, rosu, vernil, verde fistic, bleu pastel, turcoaz sau somon, dar si cu alte culori si nuante. Eu nu stiu ce culori sa-ti propun pentru accesoriile textile, intrucat nu-ti cunosc gusturile si preferintele. Iti pot recomanda insa cateva articole care sper sa te ajute sa gasesti solutia ideala pentru tine:

https://www.casadex.ro/2014/11/modele-de-draperii-si-perdele-la-moda-imbraca-ti-ferestrele-cu-stil/

https://www.casadex.ro/2014/12/cum-asortezi-perdelele-si-draperiile-cu-decorul-casei-tale/

https://www.casadex.ro/2015/11/perdelele-si-draperiile-din-living-cum-sa-le-alegem/

https://www.casadex.ro/2015/12/perdelele-si-draperiile-albe-o-alegere-sigura-pentru-orice-decor/

https://www.casadex.ro/2014/11/cum-alegi-covorul-perfect-pentru-living-sfaturi-utile/

Daca si dupa ce vei citi articolele de mai sus vei avea intrebari si nedumeriri, astept sa le discutam aici 🙂

Pentru a imprima casei propria personalitate poti folosi pe langa draperii, perdele, jaluzele si elemente mici de design: perne cuverturi, pleduri, tablouri, oglinzi, statuete etc. Impresia de „acasa” o poti crea doar tu folosindu -te de accesorii.

Foarte bune si utile sunt completarile aduse de tine, Carmen. Asa este, crearea impresiei de „acasa”, de camin cald si primitor este a indemana fiecaruia dintre noi. Trebuie doar sa analizam bine cum vrem sa arate acest „acasa”, ce anume ne face sa vibram si sa nu ne sfiim sa punem in aplicare ideile nascute din imaginatia proprie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *