Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc constructie casa, comuna Berceni judetul Ilfov, parter + etaj

Buna ziua! In primavara, respectiv luna martie-aprilie, doresc inceperea unei constructii in comuna Berceni judetul Ilfov, parter + etaj (fara mansarda), suprafata construita parter 91,83 mp iar la etaj 87,86 mp, suprafata desfasurata fiind de 179,69 mp, cu fundatie si fierul aferent. Doresc din partea constructorilor seriosi, sa stiu cat m-ar costa necesarul de materiale pentru ridicarea la rosu, pretul manoperei la momentul actual cat si pretul total (manopera + materiale) garantand lucrarea prin contract. Va multumesc anticipat!


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Doresc constructie casa, comuna Berceni judetul Ilfov, parter + etaj.

16 răspunsuri la “Doresc constructie casa, comuna Berceni judetul Ilfov, parter + etaj”

Bună ziua referitor la oferta dvs noi suntem soluția pentru a va îndeplini planul,legat de costuri putem oferi 10% discount din cel mai mic preț de pe nișă nu ezitați sa ma contactați la adresa de e-mail tituscipi@gmail.com pentru mai multe detalii

Vă putem prezenta o oferta aproximativa de *27000 euro material și manopera la rosu
*10000 euro manopera la rosu
*56000 euro material și manopera la cheie (finisaje medii)
*23000 euro manopera la cheie

Pentru o oferta exacta va rog sa-mi trimiteți un email cu planurile pe : contact@constructii-renovari-consolidari-case.ro

Vă mulțumesc și aștept sa ne contactați!

Buna dimineata, o estimare cat mai apropiata de realitate se poate face numai pe baza proiectului de executie. Daca doriti o astfel de estimare puteti trimite proiectul pe e-mail: raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

materiale 14000-18000 euro
manopera 8000-12000 euro
materiale si manopera la rosu 22000- 30000 euro
sunt aprecieri aproximative cu caracter statistic
pentru un deviz real, conform cu proiectul dmv. se calculeaza totul pe proiect.
0720424045

Fara sa vreau sa deranjez pe cineva…cine poate oferii un pret, fara a cunoaste detaliile exacte , respetiv proiectul de executie, amplasamentul pe care urmeaza sa se construiasca, caile de acces, utilitatie e.t.c, nu face decat sa va induca in eroare. Nu zic ca preturile avansate sunt prea maei sau prea mici dar sunt doar speculatii.
Pentru o oferta ferma ne putem deplasa la dumneavoastra, pentru a vedea la fata locului amplasamentul si a intra in posesia proiectului de executie,suntem in Branesti Ilfov asadar foarte aproape de dumneavoastra. Daca doriti va putem prezenta recomandari de la beneficiari si putem face vizionare la lucrari executate de noi.

Intradevar, fara Proiect complet( Rezistenta+Arhitectura) nu cred sa existe cineva sa poata face o oferta corecta si completa. Doar speculatii si preturi de „agatat” clientul. Construiesc in com. Berceni de peste 10 ani si am toate parghiile necesare pentru a duce lucrarea d-voastra la final. Contact pe aureliancretu67@outlook.com. Cu stima ing.Aurelian Cretu.

Buna ziua,
Dl Mihai suntem o firma din Chitila,in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie,pt a va indeplini planurile.Daca doriti sa aflati preturi trebuie sa ne trimiteti proiectul,altfel nu putem sa evaluom.Pe baza unui contract noi oferim garantie extinsa
In speranta unei colaborari de lunga durata,
Va multumesc,Tudor
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

SC.Lazar Total C-tii
Va ofera servicii de constructii case-vile, la rosu sau la cheie, cu sau fara materialele firmei numai in Bucuresti si Ilfov, detalii cu proiect la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

buna ziua
ma numesc Vlad am o echipa cu personal calificat si construesc de 17 ani [ 35 case ]
manopera la rosu de la 7000 euro ,depinde de cate placi , fierul ,adincimea fundatiei ,forma acoperis etc
pretul manoperi cel adevarat ptr ambele parti sunt dupa planuri ,o discutie cu Dv,vizionarea terenului si toate aspectele ptr deschiderea unui santier si finalizarea lui in conditi f bune stabilite de la inceput si SCRISE si SEMNATE de ambele parti ptr a nu crea suspiciuni .
mai multe detalii – 0723 249 738

Buna ziua.
Sunt inginer constructor cu peste 30 ani vechime in proiectarea si executia constructiilor. Daca doriti o oferta la obiect va rog sa-mi trimiteti planurile proiectului la emailul dcioan@yahoo.com sau sa ma contactati la numarul de telefon 0725481298. Deasemenea daca doriti va pot arata in Bucuresti si jud. Ifov cateva constructii realizate de mine. Cu stima ing.Ioan Deac.

Buna ziua!
Va multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje. Momentan, inca se lucreaza la proiectul de executie si sper sa intre in posesia mea cat mai repede. In prezent am doar proiectul aferent parterului si etajului, cu suprafata construita/parter 91,83 mp iar la etaj 87,86 mp, suprafata totala desfasurata fiind de 179,69 mp.
Cand voi intra in posesia acestuia, voi contacta mai multe persoane dintre dvs. pentru o oferta concreta de pret.
O zi buna va doresc!

Bună ziua!

179 mp X 50 EURO/MP = 8950 EURO – MANOPERA LA ROȘU.
179 mp X 100 EURO/MP = 17900 EURO – MATERIALELE LA ROȘU.
179 mp X 100 EURO/MP = 17900 EURO – MANOPERA LA CHEIE.
179 mp X 200 EURO/MP = 35800 EURO – MATERIALELE LA CHEIE.
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *