Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc montaj instalatie sanitara si incalzire

Buna ziua! Am o casa noua de rosu si vreau sa stiu ce tevi sa pun pentru instalatia sanitara de apa rece si apa calda, precum si pentru instalatia de caldura la calorifere. Am apa si gazele racordate de la sistemul centralizat al orasului. Doresc o instalatie buna, fara riscuri si trainica. Pentru calorifere doresc instalatie aparenta si nu prin sapa, nu vreau riscuri, iar pentru instalatia sanitara nu conteaza.


Intrebare de la Narcis, pe adresa redactiei: Doresc montaj instalatie sanitara si incalzire.

6 răspunsuri la “Doresc montaj instalatie sanitara si incalzire”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de instalatii sanitare si electrice.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Pt încălzire cu țevi aparente nu știu ce altceva în afară de cupru se poate folosi.pt cele îngropate se folosește polipropilenă(ppr) sau pex(țeavă specială pt încălzire în pardoseală sau pt radiatoare neexistand lipituri sub sape;acestea se pot lega dintr-un distribuitor simplu fără costuri mari).țeava pex e în jur de 3ron/mp una de bună calitate de la purmo .

buna seara
sintem in secolul 21 cum vine asta tevi aparente in casa noua?cei de la halcor produc o teava numita cupru smart cu izolatie in jur de 12 lei/m cu diametre de multistrat adica 16-20 unde se pot folosi fitinguri press si nu mai aveti ginduri,poate probleme vor fi cu gasirea instalatorului care are masina de sertizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *