Categorii
Intrebari de la cititori

Estimare pret la rosu si la cheie pentru constructie case in Cluj

Avem autorizatie pentru 2 case cuplate cu amprenta de 8/10 fiecare, adica 180 m2 ambele. Parter + etaj si acoperis neutilizabil. As dori o estimare pret la rosu si una la cheie. Suntem din Cluj si as avea nevoie de o echipa care sa execute si manopera la rosu. Am 2 oferte una la 100 lei/ m2 si una la 110 lei/ m2 cu cofrajele si popii lor.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Estimare pret la rosu si la cheie pentru constructie case in Cluj.

31 de răspunsuri la “Estimare pret la rosu si la cheie pentru constructie case in Cluj”

Buna ziua, as dori sa va trimit o oferta pentru proiectul dumneavoastra, pentru aceasta va rog sa imi trimiteti documentatia de care dispuneti, suprafata nu este suficienta pentru o oferta corecta. Va sfatuiesc sa cereti tuturor oferta gen deviz, adica foarte detaliat, de obicei preturile de genul 100 lei/mp se transforma usor in 200/mp prin simpla folosire a expresiei „asta nu era cuprins in oferta initiala”. Mail: contact@firmaconstructiicluj.ro sau office@pecc.ro sau tel 0784 391919.

Bună ziua!

180 mp X 50 EURO/MP = 9000 EURO – manopera la roșu.
180 mp X 100 EURO/MP = 18000 EURO – materialele la roșu.
180 mp X 100 EURO/MP = 18000 EURO – manopera la cheie.
180 mp X 200 EURO/MP = 36000 EURO – materialele la cheie.
Avans 30%. Reduceri până la 50% -la manoperă.
Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

BUNA.doresc oferta pret pt casa la rosu 80m2 un singur nivel;bca ytong clasic 600/250/200 TEREN DREPT la 20 km de cluj

Buna ziua.Doresc sa construiesc o casa in Cluj-Napoca,avand o suprafata desfasurata construita de 290 mp.Este vorba de o casa din caramida,izolata exterior cu vata bazaltica si acoperita cu tigla ceramica.Compartimentarea este astfel:subsol 80 mp,parter 90 mp,etaj 102 mp…..utili.Intentia este de a o ridica la rosu anul acesta,restul anul viitor pentru a sta peste iarna sa se nai aseze.Rugamintea este de a fi contactat doar de persoane serioase,care pot sa-mi arate si alte lucrari efectuate in trecut.Nu am scris aici doar din lipsa de preocupare.Va multumesc frumos.Mail: ddm.1976@yahoo.com.

Buna ziua m-a numesc Jimborean Florin și as dori sa ridic o casa în roșu 8 m/7 m cam 120 metri pătrat cât m-ar costa și vreau sa m-a apuc anu asta la sfârșitul luni lui Aprilie

Buna ziua!

As dori sa construiesc o casa 9 x 13, parter si etaj, undeva la 195 mp utili. As dori niste oferte pentru constructia la rosu pentru anul acesta deocamdata. Am proiect, as putea sa trimit pe mail. Va multumesc

As vrea sa fac o casa ,in Sebeș jd alba
Și vreau firma sa se ocupe de tot ce este nevoie cu materiale cu tot
Va deplasați in alta zona ???

Doamna Godici Liliana,

Echipa Case Calduroase SRL Maramures Construieste ORIUNDE in tara, pe terenul clientului, case pe structura de lemn KVH uscat si tratat prin imersie in baie cu solutie ignifuga, anticarie si antimucegai.

Proiectele noastre sunt prezentate pe Facebook Case Calduroase unde avem pozele de la lucrarile executate (Ilfov, Brasov, Cluj, Alba, Mures, Timis, Bihor, Maramures, Satu Mare, Arges, Dolj, Bistrita, Suceava,Prahova, Arad).

Orice proiect din oferta noastra poate fi modificat si adaptat la cererea clientului.

Executam casele si dupa proiectele clientului care pot fi trimise la adresa vanzari@casecalduroase.ro pentru a face calculele in functie de necesarul de materiale.
Oferim GARANTIE pe viata pentru structura si elementele de imbinare in baza Certificarilor de calitate CE a materialelor import Austria, Germania sau Cehia.

Pentru detalii asteptam proiectele dvs la vanzari@casecalduroase.ro sau telefonic la 0721-956688.

Cu stima,

Calin Cincean
0721-956688
vanzari@casecalduroase.ro

Poate cineva sa imi explice costurile acestea pe m2?
De exemplu urmatoarele detalii
amprenta sol 80 mp din care 40 mp beci
parter 80 mp utili
mansarda 80 de mp utili
asta inseamna ca vorbim de o casa de 200 de mp in ce priveste costurile?
si un pret de genul 40 de euro mp inseamna 40 de eurox200=8000 de euro manopera la rosu?
si in cei 8000 de euro intra toata manopera cu
turnarea fundatiei
turnarii placii pe fundatie
zidarie parter
placa peste parter
zidarie etaj mansarda(doar 1.50 + centura 20 cm)
acoperis

daca fac initial doar o fundatie pe 80 de m2 din care 40 de m beci cat platesc manopera?
multumesc

Modul in care ati facut calculele este corect. Daca faceti lucrarea partial, costurile cresc, deoarece se face organizare de santier de mai multe ori.

Buna.as vrea sa construiesc o casa in cluj.4 camere.2 bai+1baie wc bucătărie living cămară aprox 130-150mp.este cineva care face la cheie si cam cat ar costa aprox.????

Buna ziua. Suntem o familia interesata de o oferta pentru constructia la rosu a unei case particulare P+1 in satul Dezmir, cu suprafata construita de 240 mp+39 mp terase. Detinem autorizatie de constructie.

pt dna. Lili Nemeti . Oare se poate vedea locul exact al viitoarei case ? aveti curent , apa , cale de acces pentru santier ? exista vreo veche constructie ce trebuie demolata pe locul viitoarei case ? suprafata este libera fara arbori tufisuri ? retele existente ce trebuiesc evitate sau deviate ? daca puteti sa ma contactati va rog s-o faceti la 0741783151 , multumesc !

Buna ziua,
Sunt interesat de o oferta pentru constructia la cheie a unei casei particulare de un singur nivel (parter) in comuna Chinteni.
Suprafata casei: 192 mp construiti + 45 mp terasa (3 camere, 2 bai, living + sufragerie, bucatarie, camara, camera tehnica, garaj.
Autorizatia de constructie va iesi la inceputul lunii aprilie. Prin urmare in luna iunie as dori sa incep lucrariile.
Doresc ca casa sa fie construita din caramida (Cemacon 30 cm), izolata cu vata bazaltica, iar acoperisul sa fie tigla ceramica. Prefer incalzire 100% electrica in pardoseala. Geamurile sa fie cu 3 foi de sticla.
Rugamintea este sa fiu contactat de echipe serioase si care poate sa-mi arate alte lucrari efectuate. Date de contact: paplehel@gmail.com

Va multumesc frumos

buna sunt interesat pentru o oferta pentru constructia la rosu a unei case parter de 129mp plus 17mp terasa
locul constructiei se afla in jud satu mare
am proiectul gata facut si autorizatia scoasa
planseul casei este de lemn
acoperit cu tigla ceramica
astept oferte va multumesc

Pt doamna Lili pt a face oferta de lret as avea nevoie de niste planuri si de a stabili anumite detalii ca sa nu apara probleme de gen ca asta era inclus si asta nu era inclus in oferta. Ma puteti contacta la nr de tel 0755495123 sau la adresa de email ovidiusingeorzan@yahoo.com
Cu stima Ovidiu

Pt domnul Gheorghe Vrincean o oferta de pret o putem face doar cunoscand mai multe detalii si daca sunteti din cluj putem sa ne si intalnim sau ma puteti contacta la nr de trl 0755495123 sau adresa de email ovidiusingeorzan@yahoo.com
Cu stima Ovidiu

Buna in atentia tuturor care doresc să construiască este important sa nu luati intermediari .
Si cel mai important e să dați planurile să le studieze constructorul pentru a face un pret real și pe masura construcției.
Pentru oferte in Cluj si jud Cluj trimite-ti planurile pe adresa ela792007@gmail.com INTERMEDIARII șase abțină.
Cu respect Goga

Execut finisaje interiuare exteriuare izolatii bagdadii etc suntem din Bârlad va.. 0733280005

Buna ziua,
Sunt interesat sa construiesc anul acesta o casa localitatea Salicea din judetul Cluj ( 15 km din centru) avand 120 metrii patrati total suprafata utila pe 2 nivele ( Parter si etaj/mansarda). Materialele inca nu m-am decis, tind un pic spre BCA Ytong. Mentionez, ca terenul este extravilan, dar in jurul meu sunt deja cateva case ridicate, se si lucuieste in ele. Terenul este de 540mp cu inclinatie foarte mica ( aparox 40cm diferenta de nivel pe lungimea casei), terenul fiind argilos, fara pietre. As avea nevoie de ajutor, in primul rand cum as putea construi legal…., pe de alta parte m-ar ajuta niste oferte de pret…: Proiect, executie pana la nivelul de semifinisat.
Va multumesc anticipat.

Buna ziua,pentru dl Zsolt ,mergeti la primaria de care apartineti si cereti un certificat de ubanism pentru construirea unei anexe gospodaresi cu dimensiunile pe care le doriti.
Va satuiesc sa discutati mai inti cu un arhitect din zana.
detalii 0766271435

Buna. detin un teren de 700 mp sat Salicea Cluj si doresc construirea unei case.
Constructia vreau sa fie cu materialele constructorului. Pt mai multe detalii 0740328042. Multumesc

Buna ziua,
As dorii daca se poate sa imi faceti o estimare pentru o constructie de casa in Sat Valcele, jud Cluj (la rosu si la cheie).
Casa are o suprafata construita de 218 mp (ac) si utila 167.5 mp (au). Exista si o pivinita in plan la -3m de 12.5 mp. Inca nu ne-am horatat daca materialul folosit sa fie caramida sau BCA. Avem autorizatie de constructie.
Mai multe informatii pe mail anca_bendrea@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *