Categorii
Intrebari de la cititori

Firme care construiesc prin Prima Casa in Iasi

Buna ziua, detin un teren intravilan in Satul Breazu la 5 km NE de municipiul Iasi. Doresc sa construiesc prin credit prima casa, o casa de max 90 mp construiti si o anexa gospodareasca de max 40 mp construiti. As dori oferte de la firme de constructii care au mai construit in aceasta zona prin credit prima casa.


Intrebare de la Costel, pe adresa redactiei: Firme care construiesc prin Prima Casa in Iasi.

6 răspunsuri la “Firme care construiesc prin Prima Casa in Iasi”

Banuiesc ca mai sunt si alte firme de constructii care construiesc in Iasi si imprejurimi, iar o parte din ele lucreaza cu clienti care au linii de credite de constructii obisnuite sau Prima Casa.

Costele,

ceea ce-ti construiesti cu mainile tale, nimeni nu-ti poate construi !

Dar pentru ca nu ne pricepem toti mai apelam si la altii. Ideea este ca sunt foarte multi care vor sa profite in acest sens, eu sunt unul care m-am lovit de astfel de aspecte in ultimii 3 ani ! Sunt doar un client ca si tine, daca vrei, te pot ajuta NUMAI cu sfaturi, pentru ca sunt patit !!!

Daca imi lasi un numar de telefon sau o adresa de e-mail iti pot impartasi din experientele mele negative cu firmele de constructii din Iasi, ca sa NU PATESTI SI TU CA ALTII !!!

Mersi Radu, mi-ar prinde bine pareri, pentru ca as vrea anul acesta sa construiesc, e posibil ca anul vitor sa se reduca treaba cu prima casa. Plus ca, sa cumpar prin credit prima casa un apartament la 600-700E/mp construit, vechi sau 900-1000E nou, nu merita, parca tot mai ieftin iesi cu un 300E/mp mai ales ca am terenul.
Oferte si pareri la adresa de mail: constantin.patlagica@yahoo.com

Buna ziua,

As dori si eu niste info in legatura cu firmele de constructii din Iasi care sunt eligibile pentru banca pentru construirea de case prin credite.

Va multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *