Categorii
Intrebari de la cititori

Incalzire in pardoseala cu centrala pe gaz si constructie casa in Arad

Buna ziua. Doresc sa-mi instalez un sistem de incalzire in pardoseala cu agent termic si centrala termica pe gaz. Este recomandat un anumit gen de centrala? Pot sa combin sistemul de incalzire in pardoseala cu incalzirea clasica cu calorifere in anumite incaperi gen baie, hol, atelier unde doresc o temperatura mai ridicata sau una mai redusa? Se recomanda ca tevile de incalzire sa fie prinse pe izolatie cu bride sau sa fie introduse prin sistem de izolatie profilat cu lacasuri speciale pentru tevi? Care este grosimea recomandata a intregului sistem de incalzire deasupra placii de beton?


Acum imi fac proiectul pentru o locuinta P+M in Arad, initial m-am orientat spre un sistem clasic de incalzire cu centrala pe gaz dar acum la sugestia proiectantului sunt curios de incalzirea in pardoseala. Cam in cat timp credeti ca se amortizeaza investitia la o suprafata incalzita de cca. 110 mp? Apropo, doresc si pre-oferta de la firme de constructii din Arad interesate pentru construirea casei P+M la cheie cu materiale incluse începand din toamna 2016. Realizez ca este nevoie de proiect dar din pacate inca nu este gata.

Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Incalzire in pardoseala cu centrala pe gaz si constructie casa in Arad.

2 răspunsuri la “Incalzire in pardoseala cu centrala pe gaz si constructie casa in Arad”

Buna ziua, domnule Florin
Ne gasiti in Arad str.Tribunul Dobra nr.3, unde va putem xeplica detaliile referitoare la sistemele de incalzire in pardoseala sau combinat, calorifere si incalzire in pardoseala.Putem sa va si construim si casa.
Cu stima
IOAN BUDAI 0722281484
INFAUR S.R.L.
STR.TRIBUNUL DOBRA NR.3
COD 310101 ARAD

sau online cu informatii despre realizarea pardoselii cat si echipamentele necesare.0741146358 Ing Iosif Butuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *