Categorii
Firme constructii

Marola General Activities srl, Ilfov

Infiintata in anul 1991, ca o companie specializata pe comercializarea si distributia de produse metalurgice si materiale pentru constructii, Marola este astazi una dintre cele mai eficiente si inovatoare companii din sectorul de retail al produselor metalurgice si materialelor de constructii pe piata din Judetul Ilfov si Bucuresti. Fiind si dezvoltatori intelegem pe deplin nevoile clientilor nostri si venim in intampinarea acestora cu solutii complete incepand de la gama completa de constructii, electrice, sanitare si amenajari interior si exterior pana la solutii complete de mobilier avand in portofoliu si aceasta gama din productia proprie pe care am infiintat-o inca de anii trecuti.


Preturile noastre sunt foarte competitive si credem cu tarie ca putem colabora cu dumneavoastra pentru orice proiect civil sau industrial.

Experienta, promptitudinea si seriozitatea in mediul de afaceri ne caracterizeaza de 24 de ani, timp in care Marola a reusit sa isi imbunatateasca continuu pozitia pe piata autohtona si increderea clientilor nostri prin seriozitatea de care am dat dovada in toti acesti ani si motto-ul nostru este acela ca seriozitatea si experienta noastra este benefica partenerilor nostri cu care colaboram. Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam!

Date contact Marola General Activities srl, Ilfov
Persoana contact: Roberto Niculae
Adresa: Soseaua Centura Chitila-Mogosoaia nr 3-5, Chitila
Adresa: Ilfov, Chitila
Mail: comenzi@marola.ro
Telefon: 0740105589

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *