Categorii
Intrebari de la cititori

Pret de la firme din Bucuresti pentru constructie casa

Am de construit in primavara anului 2016, in Bucuresti, o casa cu urmatoarele suprafete construite: 50 mp subsol; 199 mp parter; 115 mp etaj; pod mansardabil peste etaj cu minim 4 randuri de caramida + stalpisori + centura si sarpanta cu 2 lucarne. Ma intereseaza un pret la rosu corect de la o echipa serioasa pe care o sa o platesc la etapa finalizata sau chiar si la saptamana, proportional cu etapa la care se afla.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Doresc pret de la firme din Bucuresti pentru constructie casa.

72 de răspunsuri la “Pret de la firme din Bucuresti pentru constructie casa”

Buna ziua
Pretul ” corect” (cum spuneti dvs.) se poate oferi numai dupa analiza proiectului.Un pret aproximativ al manoperei la rosu, va propun sa fie 28-33 euro/mp suprafata construita.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro
Constructori de calitate, executam case la rosu in toate judetele. Preluam case la rosu, pentru executia de finisaje.

Este vorbă de aproximativ 400 mp,inclusiv podul mansardat si acoperișul doar cu asteriala, la un preț de ,80 euro mp mmanoperă rrezultă 32000 euro, detalii la 0724045671.

Buna ziua
Avem o experienta de 15 ani in construirea de case, pensiuni, hoteluri putand prezenta lucrari executate
Pentru pret corect trebuie sa trimiteti copie proiect la gmarius69@yahoo.com
Pret informativ manopera cu materiale nu poate depasi 54600 euro
Cu stima Marius 0721123300

La multi ani tuturor celor care utilizeaza acest forum ! Suntem interesati sa prezentam o oferta de pret pentru constructia dorita de dvs., dar pentru a fi o oferta corecta trebuie facuta pe baza proiectului. Daca sunteti interesat de o astfel de oferta puteti trimite proiectul casei pe adresa noastra de e-mail : raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

suntem o firma cu personal calificat,scule,transport,care lucram de 17 ani numai in constructii [35 vile la cheie ].si tinem la calitate [ pereti strambi,segragari etc}
niciodata nu am dat pretul prin tel ,ptr ca fiecare constructie are pretul ei de execurtie .Pretul corect este dupa studierea planurilor,discutia fata in fata cu beneficiarul ,materialele care le doreste ,timpul de executie ,terenul etc .
Daca sunteti interesat de o oferta clara puteti trimite proiectul casei pe adresa noastra de e-mail :nicu_vlad66nidav@yahoo.com sau se ne intalnim sa discutam concret
Se ofera Calitate ,Seriozitate ,Garantie ,Factura
cu stima
Nicu Vlad – 0723 249 738
daca doriti puteti sa vedeti ce lucram si pot sa va dau nr de tel de la fosti benificiari

BUNA ZIUA Pt o oferta exacta trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676.Manopera la rosu=30-40euromp construibil in functie de proiect.Prezentam lucrari executate STIMA

Buna ziua ,
MIRCEA COSTACHE DIRECTOR SC MIRCOST SRL , tel ; 0743028684.
O zi buna .

Buna ziua
Santem o echipa de omeni harnici si seriosi din Maramures.
Va invitam in santier in zona militari pentru a putea vedea case construite de noi si pentru a putea discuta direct cu proprietari unde noi am lucrat pentru a va putea da seama de seriozitatea de care dam dovada.
Noi detinem toate sculele necesare pentru constructi case dupa cum ar fi:cofraje tip doka.popi metalici.mai compactor.vibrator beton. circulare .utilaj sapaturi etc.
Daca aveti un proiect terminat mar interesa partea de structura sarpantele si cele patru laturi de fatada il puteti trimite pe adresa mea de email verdes_mircea68@yahoo.it tel 0757315176
Cu respect Mircea Verdes Maramures

Bună Ziua,
Suntem o firma italiana cu sediul în București, suntem interesați sa va facem oferta de preț pentru proiectul dumneavoastră, as dori sa ne trimiteți proiect pe email, hause.steel@gmail.com
Cu stima
Massimiliano
0721130850

Pretul corect se poate face numai dupa studierea proiectului si cantitatile de lucrari precum si devizarea lor. Informativ pretul pentru o astfel de casa este de 180-210 EURO/MP , pentru constructia la rosu , pret care include materiale,manopera si utilaj . Numar de telefon 0756070304

Buna seara.Proiectul dvs.suna interesant insa ca arhitectii mei sa realizeze un pret pe mp cu toate materialele incluse + manopera am nevoie de proiectul detaliat al viitoarei constructii.Firma pe care o reprezint lucreaza la nivel national si international si mai nou lucram si in Romania.Cu o vasta experienta in domeniu va garantam calitate si seriozitate.Astept cu mare drag detaliile dvs. la adresa de mail roxxy_anabel@yahoo.com.Va multumesc anticipat!

Bună ziua!
479 mp X 50 EURO/MP = 23950 EURO – MANOPERA LA ROȘU.
479 mp X 100 EURO/MP = 47900 EURO – MATERIALELE LA ROȘU.
479 mp X 100 EURO/MP = 47900 EURO – MANOPERA LA CHEIE.
479 mp X 200 EURO/MP = 95800 EURO – MATERIALELE LA CHEIE.
Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă. Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp.
Silvestru Sterie – Șef Șantier
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Stimate domn haideti sa nu ne lasam purtati de val,pretul corect este de 20 euro mp pentru informatii sunati la numarul lasat 0733906311,cu multa stima va salut

bună ziua…va construim casa cu 35e m2 la roșu (far tva)
da m garanție lucrăm foarte bine antru n timp scurt…
așteptam să ne contractati la tlf
0723090683
Dragos Tabirca

Romanul este genul de cetatean cu mentalitate incuiata. Dupa 27 de ani de la Revolutie, gandim inca la fel ca pe vremea comunistilor: betoane cat cuprinde. Ieri m-am intors din Germania, unde am muncit in ultimii 2 ani la un proiect ca Inginer Civil. Ma puteti contrazice, insa va voi relata un mod de viata superior tuturor celor care alearga si viseaza dupa vile si betoane. In Germania iti cumperi usor cu aprox 20.000 Eur un teren de 1000-5000 mp, la o distanta de aprox 5-10 km fata de un oras mare. La pretul acesta adaugi un cost de 40.000 eu casa prefabricata de 300 mp. Garantie 50 ani, asigurare. Restul este verdeata, flori si viata buna. Asta este trendul in Germania, iar asa au crescut generatii intregi. Pentru ce, va intreb eu dragi romani, bagati banii in betoane, vile si cetati tiganesti, ca sa traiti o viata intr-un mediu plin de stres fara verdeata, cu estetic zero? In general astfel de idee este comentata si exclusa din start de catre indivizii ce gandesc limitat, ori de catre cei cu educatie modesta. Romanul inca nu a depasit stadiul de sclav si niciodata nu va scapa se pare, de astfel de mostenire. Toata viata alergam, ne furam, pentru niste vile si masini care sa ne arate mari si rotunzi in fata vecinilor. Asta este o boala, nu o moda. Toate masinile si vilele sunt facute cu bani care parasesc tara. Muncim ca fraierii ca sa aruncam banii pe materiale de constructie straine, masini scumpe, haine de firma straine etc. Concluzia: oricat am vedea la altii, la noi in tara tot niste sclavi vom ramane. Morala? Nu ne duce mintea mai mult si suntem prost educati. Felicitari popoarelor dezvoltate, au ajuns acolo unde sunt deoarece sunt popoare inteligente, cu indivizi civilizati, nu babuini falosi ce ajung intr-un final batjocoriti in spitale si sa mora sub media de viata europeana. Invatati ceva din asta, ori criticati si muriti la fel. Caci la critica ne pricepem, insa in realitate suntem niste prapaditi inapti.

Bună seara , vreau sa construiesc o casa cu etaj, amprenta la sol de 100 metri pătrați,la parter living, bucătărie , 2 dormitoare cu bai incluse,baie de servici și garaj. La etaj aceleași compartimentări fără garaj. Construcția se va realiza în 2017 mai-iunie-iulie. As dori un preț la roșu. Va rog frumos seriozitate.
Aștept ofertele și va mulțumesc anticipat.

suntem o firma serioasa avem 8 ani pe piața din România în constructi avem o echipa compusa din 10 meseriasi executam tot felul de constructi la s ceasta data când va scriu executam o construcție în zona Gară de Nord București va mulțumesc nr de tel 0761 213 783 ionut

Buna ziua!As dori sa incep constructia unei case la rosu cu mansarda. amprenta la sol va fii de 70 de mp.lucrarea va incepe in martie 2017, zona ploiesti.dispun de 18.000 euro.astept oferte!

Buna ziua Pentru domnul Sorin Va incadrati in pretul de 18 000 euro
Putem discuta la 0721123300
Cu stima Marius Gheorghe

Caut societate de constructii pentru edificarea unei case în sectorul 5, P + E. 11,20 x 5,45 m, amprenta la sol. Casa va avea 2 încăperi , o baie și un hol, la parter, iar la etaj, aceeași configurație și, evident, scara. 2 panșee de beton, la etaj optez pentru materiale lemnos, cherestea etc.Casa va fi izolată cu Rockwool, vopsea structurată, iar acoperișul, în 2 ape, acoperit cu țiglă Gerard.Vă rog, un preț la roșu, unul la gri și unul la cheie. 0741489130.
Vă mulțumesc,
Sergiu

Caut firma executie cu experienta structuri metalice(eventual si proiectare)ptr extindere P+M Ac=70 mp;Parterul tip hala (D=5M)cu structura metalica,planseu peste parter b.a.,inchideri usoare pan termoiz;etajul mansardat cu sarpanta lemn, pereti exteriori panou usor(OSB+polistiren+vata,..)amplasamentul in Dobroesti-jud. Ilfov – telefon contact o727 376 324

Vreau să construiesc o casa cu subsol parter etaj pe o amprenta de 91m.Rog pret pe manoperă si materiale.As dori si oferte pt firme de constructie .Multumesc.

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari,case-vile-ap,cu materialele noastre sau ale clientului,inclusiv prin credit,contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676.Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

CONSTRUCTII CASE LA ROSU, CONSTRUCTII CASE LA CHEIE

OFERIM SERVICII PROFESIONISTE AVAND MUNCITORI CALIFICATI, INGINERI SPECIALISTI, DIRIGINTI DE SANTIER.

Buna dimineata!
Pentru d-na Claudia am doua intrebari: unde este locatia constructiei dorite si daca aveti proiectul tehnic al acesteia? Suntem interesati sa executam lucrarea si va putem face oferta daca ne trimiteti pe e-mail raro_infra@yahoo.com proiectul tehnic al constructiei.
Multumesc!

Buna ziua,

Cat ma costa si cat dureaza sa construiesc la cheie in Bucuresti o casa in felul descris mai jos ?
parter: living, bucatarie inchisa + camera de masa, baie mica.
etaj: 3 dormitoare, 2 bai.
mansarda: open space.
amprenta la sol cam 80mp.

Nu am proiect. De unde iau si cat costa ?

Multumesc.

BUNA ZIUA
Pt proiectare -executie -costuri -renovari, case-vile-pensiuni-apartamente, la rosu sau la cheie, cu materialele noastre sau ale clientului, contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676.Prezentam lucrari executate sau in executie
STIMA

Vreau să construiesc un bloc de 3 etaje , cu 2 apartamente două camere și două garsoniere pe palier , amprentă de 200 metri pătrați. Aș vrea să știu cât mă costă la roșu cu materialele incluse + manoperă. Multumesc !

Buna ziua am un teren suprafata 500 m ,proiect pentru o casa P+1si garaj suprafata construita casa110 m pe nivel ,garaj 25 m,locatia este in com BERCENI,ILFOV. Ma itereseaza o echipa serioasa cu care sa pot realiza proiecrul,preturi pentru manopera la rosu sau la cheie.MULTUMESC

Bună!Am un teren în București de 152mp.construibil de 70 mp.si mă interesează să știu dacă se poate face P+1+M? Vreau o firmă care să se de ocupe și de actele pentru autorizați Plus proiect.Platesc cu credit ipotecar.

Buna ziua Am o fatada de casa an Magurele ILFOV Ma intereseaza o echipa serioasa care sa poata sa anceapa lucrarea an 1 iulie si sa termine an 15 de august cel tarziu samt aproximativ 400mp mana de lucru inclusiv decorativa ofer 3000 euro si va intereseaza lasatimi mesaj 0034610087892 ofer si cer seriozitate multumesc frumos

Buna ziua! Vreau sa construiesc o casa in Bragadiru , amprenta la sol 85mp, parter
+ etaj + (garaj + camera tehnica = 33mp ) .Acoperis pod in 2 ape cu o lucarna. Cat ma va costa si cine vrea sa adjudece lucrarea ce va incepe in max. 1 luna ? Preturi manopera fara materiale. Multumesc anticipat!

Bună ziua
As dori un preț pentru casă doar parter 100 mp. Dacă se poate un preț la gri și unul la cheie.
Mulțumesc anticipat
Mișu

Sall vreau sa construiesc o casa la rosu în buc în 2018 mai iunie parter 100mp etaj 100mp dispun 30000 euro

ptr domnul vili am proiect complet cantitati etc am calculat ptretul materialelor inclusiv manopera si nici pe departe pretul oferit de dvs o zi buna

Buna ziua,pentru Edu,noi putem sa ne incadram in 28000 de euro.Asta inseamna un pret material + manopera de 140 euro/mp,ceea ce este rezonabil.Trimiteti documentatia pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com pentru oferta detaliata.Va multumim.

O oferta pentru acest proiect pentru constructia la rosu si la cheie!
Mai in detaliu sa intelegem ce presupune ce Bani ma duce !
ASta ar fi proiectul ! aov-architecture ro/modele-duplex/model-duplex-308

Buna ziua caut firma constructie serioasa pentru constructia unei case la rosu parter plus etaj aprximativ 210 mp locatia bucuresti sector 5 doresc sa incep in aprilie rog seriozitate .astept preturi la rosu manopera plus materiale

Buna seara, pentru Artur,trimiteti,va rog,documentatia pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com pentru oferta de pret.Un pret de referinta pentru construirea la rosu material + manopera:140 euro/mp desfasurat.Va multumim.

BUNA ZIUA
Pt executie-renovari-costuri-proiectare , case-vile pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale beneficiarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Multumesc ptr raspunsul rapid abia saptamana viitoare primesc documentatia de la arhitect voi contacta de indata ce o am va rog lasati si un nr de tel multumesc

S.C.Lazar Total Constructii…
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII – CASE- VILE- HALE- la rosu sau la cheie, numai in Bucuresti-Ilfov, avem o experienta de peste 20 de ani in constructii,lucram numai cu contract, facturi, chitante pentru manopera lucrari executate, alte detalii…lazar-constructii.com sau cu proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna seara,doresc sa contactez o firma cu care sa pot construi o casa de 200mp.adica P+1,am toate avizele luate si autorizatia de constr.Locatia in sect, 1,Buc.Noi. Doresc un pret pe mp.cu materiale+manopera sau cu materialele mele,doar manopera.Casa la Rosu.

Buna ziua
Vreau sa incep constructia unei case la rosu P+1E in comuna 1Decembrie Ilfov,amprenta 139m2 ce include o terasa de 24m2+garaj si etajul de 84m2,acoperis in doua ape in primavara aceasta, as dori un pret pt manopera si manopera+materiale.
Plata sa fie pe etape:
Cota 0
Etaj
Mansarda.
P.S -nu ofer avans.
Adresa e-mail:marcelpopa73@yahoo.com

Buna ziua suntem o echipa cu personal calificat,scule,transport,care lucram de 10 ani numai in constructii de la A-z tinem la calitate!
Daca sunteti interesat contactatine pe adresa noastra de e-mail pentru mai multe detali: adrianbarsan81@yahoo.it
Se ofera Calitate ,Seriozitate ,Garantie ,Factura
cu stima
Adrian– 07440673481
Neculai-‭0799 991 212‬

Buna ziua. AS DORI SA CONSTRUIESC CASA MAXIM 200mp CONSTRUIT pt 2 FAMILII ASTFEL. LA PAERTER 1BUCATARIE 2DORMITOARE O BAIE SI LIVING. PE CELALALT PARTER BUCATARIE LISI UN WC DE SERVICI CU CABINA DUS.LA MANSARDA 3DORMITOARE SI O BAIE.MENTIONEZ CA PARTEA DE SUS O VREAU NUMAI DEASUPRA PARTERULUI 2 O SINGRA SCARA SI 2 INTRARI. CAUT FIRMA SERIOASA CARE LUCREAZA CU BANCA. ASTEPT SA MA CONTACTATI 0744482629. VA MULTUMESC

Buna ziua,doresc o consolidare si ridicare a unei case in Bucuresti,p+1+M,casa amprenta are 80mp,si ridicată 290mp,astept oferte,nr meu este 0721698297

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa cu etaj la periferia orasului Buzau, parter 70mp + etaj 70mp cu materialul meu, cat ma costa manopera, o doresc la rosu, doresc un raspuns ferm si un nr de telefon, va multumesc

Buna seara,pentru Fotin Stefan,un raspuns ferm:45000 lei si un nr de tel:0765008642

Salut. Doresc sa început constructia unei case P+1 in primavara lui 2019. Casa va fi construita in orasul Popesti Leordeni, Ilfov.
Proiectul ales va avea 88.8mp amprenta si 185mp total construiti.Mai jos gasiti linkul catre proiectul sumar aov-architecture.ro/modele-case/model-casa-199. Doresc sa fie constructie pe cadre de beton armat, cu pereti de BCA de minim 25cm si izolatie de 10cm.
Astept cu interes oferte seriose pentru constructia la rosu, la cheie sau doar manopera si eu sa ma ocup de materiale.
Plata doresc sa o fac esalonat in 2-3 transe.
Multumesc.

Buna ziua
Pentru a realiza oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul DTAC:
– plansa fundatie + detalii de fundatii;
– plansa parter;
– plansa etaje/mansarda daca este cazul;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– plansa fatade;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Multumim.

casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna seara
Doresc o casa la rosu cu latimea de 8.5 si lungimea de 12.5 .Imi puteti da un pret etsimativ .Mentionez cao vreau din caramida

Multumesc

Buna ziua
Pentru a realiza un deviz – oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda daca este cazul;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– plansa fatade;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Bună ziua,

S.C. Euromateria vă oferă servicii de construcții civile, industriale și rezidențiale. Activăm pe plan național și regional și ne adaptăm cu succes cerințelor particulare. Vă stăm la dispoziție pentru întrebări.

Câteva dintre proiectele noastre: ASE Predeal, Complex Sportiv Cumpăna, Valea Călugărească, Bazin Club Rapid.

Adresă: București, str. Wilhelm Filderman, nr. 18. parter
0371 079 066

BUNA ZIUA
Pt executie-renovari-costuri-proiectare , case-vile pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale beneficiarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna seara,
Am un teren de 430 m si m-ar interesa sa stiu daca ati putea construi un duplex pe el si cat este pretul, daca puteti sa imi spuneti la rosu, gri si cheie. Duplex-ul as vrea sa aiba P+1 etaj si sa ocupe suprafata maxim posibilia. Detaliile din certificatul de urbanism sunt:
POT maxim 30
CUT maxim 0,8
regim maxim de inaltime P+1+2 retras
retragere de min. 3,0 m fata de limitele laterale si de min. 5,0 fata de limita posterioara

Salutari cordiale,
Mihaela

Pentru dna.Mihaiela pret manopera la rosu 70 euro mp suprafata construita desfasurat iar la rosu cu tot cu materiale 240 euro mp iar la cheie 600 euro mp

Buna ziua . As dori sa construiesc o casuta doar parter aprosimativ 90m +o terasa de 12m ,cam 100 metri patrati in total. Fara placa , tavanul pe grinzi de lemn. Fundatia 70cm in pamant. Acoperis in doua ape . Lucrarea va incepe in martie aprilie. As dori un pret orienativ pentru manopera sau manopera plus matreiale . Multumesc.
Locatia . Magurele la iesirea din Bucuresti.

Buna seara,

Am doua intrebari:
1.stie cineva ce anume inseamna un G1 pe teren? (apare pe certificatul de urbanism) si ma tem sa nu fie vreo teava de gaz, apa etc.

2.daca in fata terenului am un stalp de joasa tensiune, am vreo restrictie?
Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *