Categorii
Intrebari de la cititori

Rog idei biblioteca de carti pentru camera fiicei mele

Am mare nevoie de o biblioteca pentru circa 1000 de carti de dimendiuni diferite (deci cu rafturi de inaltimi diferite ). Camera este de 5*6*3 m. Un perete liber, doi cu ferestre mari, pe celalalt usa. Camera este pentru fiica mea (21 de ani). Nu reusesc sa imbin in mintea mea ce imi doresc. Va rog, dati-mi niste sfaturi, idei. Cu multumiri.


Intrebare de la Steluta, pe adresa redactiei: Rog idei biblioteca de carti pentru camera fiicei mele.

2 răspunsuri la “Rog idei biblioteca de carti pentru camera fiicei mele”

Buna, Steluta!

Ma bucur ca mai sunt tineri carora le place sa citeasca 🙂 M-as bucura sa va pot ajuta cu o parere, insa mi-ar trebui ceva mai multe detalii in legatura cu celelalte elemente ale decorului: ce piese de mobilier exista in aceasta incapere, unde sunt pozitionate etc. M-ar ajuta foarte mult si niste imagini ale camerei, pe care te rog sa ni le trimiti la adresa andrei@vcasadex.ro, noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom incerca sa va propunem si o solutie de rezolvare a problemei 🙂

Aveți multe cărți, și vă felicit. Din comerț este cam greu să găsiți ceva potrivit, bibliotecile din magazine sunt mai mult de decor și eventual să așezi câteva cărți. Va trebui să faceți una la comandă. În acest caz, specialiștii de la firma respectivă vă vor prezenta modele de biblioteci încăpătoare și costurile aferente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *