Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfat alegere culoare mobila si blat in bucatarie

Buna ziua! Doresc un sfat cu privire la alegerea culorii pentru mobila de bucatarie care va fi MDF vopsit mat, model clasic/rustic. Eu as opta pentru o culoare deschisa, dar exista foarte multe nuante si nu stiu la care sa ma opresc si cu ce sa o asortez. Bucataria este de 3.50/3.50, are doua usi pe un perete (intrare debara + intrare bucatarie) culoarea stejar mai inchis, geamul este vis a vis de usi si are culoarea wenge (un maro roscat inchis). Mobila va fi amplasata intre usa de la debara si fereastra. Faianta este modelul Mosaico Rustico Beige 20×30 cm, iar gresia aceeasi gama (33X33cm).


Ce nuanta imi recomandati sa fac mobila? Dar blatul? Daca punem un blat in culoarea usilor ar fi bine? Pe peretele vis a vis de mobila va fi un televizor. Ce ar trebui sa punem pe acest perete pentru a nu parea foarte gol? Vrem si o insula pe mijlocul bucatariei, 1.30×0.70 cm e bine? In speranta ca am expus corect dorintele mele, va multumesc anticipat pentru sfaturi!

Intrebare de la Genoveva, pe adresa redactiei: Rog sfat alegere culoare mobila si blat in bucatarie.

4 răspunsuri la “Rog sfat alegere culoare mobila si blat in bucatarie”

Ți-aș recomanda culoarea mobilei crem, iar blatul un maro roșcat, cum scrii că este lemnăria ferestrei. O culoare deschisă luminează întreaga încăpere, iar contrastul cu blatul va crea un efect elegant.

Multumesc! Am optat deja pentru mobila culoarea iasomie(crem) si blat egger metallo gri brun sau Maro Valentino.

Multumesc pentru sfaturi! Articolele sunt foarte interesante, sigur voi lua cateva idei si de acolo. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *