Categorii
Intrebari de la cititori

Se potrivesc usi de interior wenge in acest apartament?

Buna ziua! Amenajez un aparatament de 54 mp, zugravit alb; living, hol si camera parchet alb, glisanta la iesirea in balcon (care este inchis cu termopan alb cu geamuri mari de 2.2 m pentru o mai mare luminozitate), baie mica gresie gri deschis mat, un perete cu faiana lila cu modele, restul faiantei alba, bucatarie gresie bej mat, faianta bej deschis lucioasa cu placi metalice aruncate neuniform. Intrebarea ar fi daca s-a potrivi usi wenge, tinand cont ca in living s-ar dori un mobilier simplist tot wenge, baie mobilier alb/lila, bucatarie combinatie mobilier wenge/crem.
Multumesc frumos.


Intrebare de la Mircea, pe adresa redactiei: Se potrivesc usi de interior wenge in acest apartament?

2 răspunsuri la “Se potrivesc usi de interior wenge in acest apartament?”

Buna Mircea.Eu nu as face asa ceva.Am usi si mobila wenghe in casa si imi „blestem” zilele (vorba vine ).A fost cea mai proasta alegere pe care am facut-o.Pe vremea aia ( acum 8-10 ani ) era in top culoarea wenghe.O sa ai mult de furca cu ea.Se vede orice urma de degete si pare mereu murdara.De praf nici nu mai vorbesc.Ar trebui sa-l sterg de doua ori pe zi,daca mi-as pune mintea,dar ma mai fac,ca nu il vad.Tinand cont ca apartamentul tau este destul de micut o sa-l si inchida.De ce nu mergi pe culori deschise?Alb,crem,natur…Am incercat sa conving o prietena sa nu mearga pe culoarea wenghe la ea in apartament ( tinand cont de experienta mea ), dar nu a vrut sa asculte pt ca isi dorea mult wenghe,iar gusturile nu se discuta.Acum,dupa doi ani imi spune ca am avut dreptate si ca-i pare rau,mai ales pt usile wenghe,care ii intuneca f mult apartamentul cu doua camere.Eu mai mult decat sa povestesc prin ce am trecut nu am ce sa fac.Pana la urma decizia e a fiecaruia.Eu as merge pe usi albe si mobila alba,crem sau natur cu pete de culoare din decoratiuni.Spor la treaba si succes in alegerile facute!

Buna, Mircea!

Sunt intru totul de acord cu cele spuse de Camelia: wenge este o culoare dificila din punct de vedere al intretinerii si cei mai multi dintre cei care au optat pentru aceasta culoare regreta alegerea facuta. Si eu ma numar printre cei patiti, la un moment dat, cu mobila de bucatarie. Insa, pentru ca era doar o mobila de bucatarie, a putut fi schimbata. Cu usile treaba nu mai e la fel de simpla. Prin urmare, iti recomand sa mergi fie pe varianta unor usi albe, fie pe varianta unui furnir natur, ceva deschis si luminos. Oricare dintre aceste doua variante va arata bine in combinatie cu culorile pe care le-ai ales pentru mobilier si finisaje.

Spor la decorat si amenajat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *