Categorii
Intrebari de la cititori

Se potriveste acest pat cu usile si parchetul din poze?

Buna ziua. Am cumparat recent impreuna cu sotia un apartament cu 3 camere care trebuie mobilat. Avand in vedere ca l-am cumparat, usile si parchetul au fost puse de fostul proprietar si arata ca in link-ul urmator https://goo.gl/photos/ZoePrPSDJL5SGbwq6 . De la vechea locuinta am un pat de culoarea gri care am impresia ca nu se potriveste cu parchetul si usile https://goo.gl/photos/JBphCeZw7eMX1QP28 . Exista o solutie pentru a nu schimba patul (din motive financiare)? Pentru dulap si noptiere am apelat la un atelier de mobila. Doamna de acolo ne-a spus ca nu trebuie neaparat asortata mobila cu parchetul/usile, si ne-a recomandat pentru mobila culoarea Stejar Nebraska Gri. Este aceasta culoare potrivita avand in vedere elementele deja existente?


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Se potriveste acest pat cu usile si parchetul din poze?

Un răspuns la “Se potriveste acest pat cu usile si parchetul din poze?”

Buna ziua, Vasile!

Va inteleg preocuparea, insa cred ca dupa ce veti incheia cu mobilarea, decorarea si amenajarea apartamentului problema culorii patului va fi data uitarii. Intr-adevar, asa cum a spus doamna de la atelierul de mobila, nu este musai sa asortati mobila cu parchetul si usile, cel putin in situatia voastra, cand aveti deja un pat achizitionat. Pentru linistea voastra puteti opta pentru alte nuante de mobilier in celelalte camere.

Pentru a distrage atentia de la culoarea parchetului (care este una placuta), ar trebui sa va concentrati pe accesorizarea dormitorului, alegand una sau doua culori in care sa realizati/achizitionati textilele (perdeele, draperii, covorase, lenjerie de pat etc.) si celelalte decoratiuni (corpuri de iluminat, tablouri, vaze etc.). Aici trebuie sa discutati si sa alegeti de comun acord culorile de accent care va plac, iar apoi sa le aduceti in decor asa cum spuenam mai sus. Iata cateva colectii de palete cromatice din care va puteti inspira:

https://www.casadex.ro/2015/12/inspiratie-in-amenajarea-dormitorului-16-palete-cromatice-superbe/

https://www.casadex.ro/2015/06/20-de-palete-cromatice-pentru-alegerea-culorilor-in-amenajarea-casei/

https://www.casadex.ro/2015/09/alte-20-de-palete-cromatice-care-te-vor-ajuta-sa-ti-colorezi-frumos-casa/

Spor la amenajat si decorat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *