Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi compartimentare mansarda 6 m latime, 10 lungime

Buna ziua, o intrebare: pe o suprafata de 6 metri latime si 9-10 metri lungime cine imi poate da niste idei cum sa fac camerele si livingul cu mansarda?


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Sfaturi compartimentare mansarda 6 m latime, 10 lungime.

3 răspunsuri la “Sfaturi compartimentare mansarda 6 m latime, 10 lungime”

dati prea putine detalii >Unde este scara ? Care este inaltimea pe laterale ? care este unghiul charpantei ? Cum sant repartizate ferestrele ? Pardoseala este destul de stabila ? Mai este nevoie de ziduri de sprijin ?

Dle Mocanu, si eu am nevoie de sprijin pentru amenajarea unei mansarde. Va pot trimite dimensiunile si cateva imagini ale casei in constructie, pentru a vedea exact despre ce este vorba. Cel mai bine este sa avem o discutie directa. Va voi contacta pe datele din pagina dstra web pe care am vizitat-o si pentru care va felicit, daca lucrarile sunt realizate in cooperare cu echipa si partenerii dstra. De asemenea va multumesc pentru cateva idei pe care le-am vazut deja la dstra. Spor la contracte avantajoase!

Buna ziua,
va multumesc pentru aprecieri si va stau la dispozitie pentru orice detalii . In viata , nu doar banii aduc fericirea , Este foarte important sa ai satisfactii si asta se intampla doar daca , clientul este multumit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *