Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfaturi compartimentare mansarda 6 m latime, 10 lungime


Buna ziua, o intrebare: pe o suprafata de 6 metri latime si 9-10 metri lungime cine imi poate da niste idei cum sa fac camerele si livingul cu mansarda?


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Sfaturi compartimentare mansarda 6 m latime, 10 lungime.


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

mocanu in ianuarie 12th, 2016

dati prea putine detalii >Unde este scara ? Care este inaltimea pe laterale ? care este unghiul charpantei ? Cum sant repartizate ferestrele ? Pardoseala este destul de stabila ? Mai este nevoie de ziduri de sprijin ?

ION in ianuarie 13th, 2016

Dle Mocanu, si eu am nevoie de sprijin pentru amenajarea unei mansarde. Va pot trimite dimensiunile si cateva imagini ale casei in constructie, pentru a vedea exact despre ce este vorba. Cel mai bine este sa avem o discutie directa. Va voi contacta pe datele din pagina dstra web pe care am vizitat-o si pentru care va felicit, daca lucrarile sunt realizate in cooperare cu echipa si partenerii dstra. De asemenea va multumesc pentru cateva idei pe care le-am vazut deja la dstra. Spor la contracte avantajoase!

mocanu in ianuarie 14th, 2016

Buna ziua,
va multumesc pentru aprecieri si va stau la dispozitie pentru orice detalii . In viata , nu doar banii aduc fericirea , Este foarte important sa ai satisfactii si asta se intampla doar daca , clientul este multumit .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii