Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vertical Design srl, Bucuresti, Ilfov


Vertical Design, unul dintre cei mai dinamici furnizori din sfera constructiilor, ofera solutii de acces pornind de la consultanta in alegerea celor mai adecvate produse si terminand cu instalarea si întretinerea produselor furnizate.
Putem asigura o gama extinsa de usi pentru interior si exterior, usi multifunctionale, glisante, rotative manuale sau electrice, usi cu proprietati speciale (rezistenta la foc, izolare fonica), usi industriale, frigorifice, autoportante, usi pentru garaje, precum si stergatoare profesionale pentru picioare.


De asemenea, suntem unul dintre principalii producatori de compartimentari sanitare. Oferim si solutii de placare a peretilor cu PAL, HPL sau alte materiale decorative, pereti de compartimentare ficsi si mobili.
Ca urmare a experientei acumulate de-a lungul celor 17 ani de activitate, Vertical Design poate furniza solutii complexe, cu aplicabilitate in orice proiect de amenajare.

Date contact Vertical Design srl, Bucuresti, Ilfov
Persoana contact: Maria Teodorescu
Adresa: Soseaua Odai, nr. 26, Otopeni, Ilfov, Bucuresti
Mail: office@vertical.ro
Telefon: 021.300.05.64

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii