Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa consolidez o casa veche, in Ilfov, Pantelimon

Buna ziua. Am o casa veche de mai bine de 40 de ani, jumatate este din caramida iar cealalta jumatate este din paianta, acoperisul este rupt din cauza unor pereti pe care i-am daramat. Este casa parinteasca si as vreaa sa o consolidez. Nu are stalpi, nici centura, cat despre fundatie s-a cam infiltrat umiditatea. Casa se afla in comuna Pantelimon, ilfov. As dori sa stiu un pret cu acoperisul inclus plus izolatie. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Vreau sa consolidez o casa veche, in Ilfov, Pantelimon.

9 răspunsuri la “Vreau sa consolidez o casa veche, in Ilfov, Pantelimon”

Buna.Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de renovari/restaurari,dar un pret corect se poate stabili numai la fata locului.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.O zi buna va doresc.

Buna ziua
Aveti un plan al constructiei ?
Noi va putem analiza in ce stadiu este casa si de ce este nevoie pentru casa sa fie ok ca rezistenta . Ca planseu se poate turna beton impermeabil pentru o reztinta la umiditate din sol .
Normal tot acoperisul trebuie dat jos ,turnat stalpi de rezistenta si centutra , refacut acoperisul sidupa toate cele facute se poate doar ocupa de instalatii , renovari , si altele .
Ma puteti contacta pe adresa de constro93@gmail.com

Ce inseamna beton impermeabil ca planseu rezistent la umiditatea din sol?
Cat o sa mai dureze sarada?
Poate o sa ne furnizati mai multe detalii domnule Andrei.

Bună ziua suntem o firma de construcții italiana cu sediul în București, putem sa va dam suport tehnic și sa executam lucrare, avem mai multe lucrări în portofoliu. Va rog sa ma contactați la numărul 0721130850.
Cu stima
Massimiliano

Va rog sa ma contactati la adresa de Email aduncaalex@gmail.com, pentru a va putea trimite fotografii si eventual devize pentru astfel de lucrari. Va rog sa imi trimiteti o schita a casei si eventual fotografii cu toate fatadele pentru a va da un raspuns la obiect asa cum poate si doriti.
Alexandru Margescu

Va îmbătați cu apa rece dacă dvs.considerati ca o consolidare a unei case din paianta poate fi „consolidata” punându-se un acoperiș mișto și o termoizolație… Sunt cinic, stiu.
Ori ca faceți frecție cu carmol la un picior de lemn, ori ca o sa faceți consolidare la paianta, este, din păcate, același lucru.
Probabil o sa vi se ofere ca soluție tehnica o tencuiala pe plasa de Buzău… Maxim 3 ani… Aveti bani? Cei care dau „buleala” sub justificarea lipsita de profesionalism ca „Asa vrea proprietarul” or sa se îngrămădeasca cu oferte care mai de care mai ieftine. Dvs nu aveți bani, Asa ca veți accepta buleala ca fiind soluția de consolidare cea mai cea…
Stimate domn, chiar dacă va doare, casa s-a dus. Chirpici. E bun izolant. Dar rezistent, BA. Eu va sugerez sa o demolati. Construiți alta pentru timpul care v-a mai rămas de trăit. Atât. Copiii noștri, vor alege sa trăiască în alta parte. Bravo lor. Dar, gluma asta cu consolidarea unei case din pamant trebuie sa înceteze! Ori, veniți cu propuneri de fundare, ca acolo e cheia, nu la PERETI ori ACOPERIS!
Pfff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *