Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa consolidez o casa veche, in Ilfov, Pantelimon


Buna ziua. Am o casa veche de mai bine de 40 de ani, jumatate este din caramida iar cealalta jumatate este din paianta, acoperisul este rupt din cauza unor pereti pe care i-am daramat. Este casa parinteasca si as vreaa sa o consolidez. Nu are stalpi, nici centura, cat despre fundatie s-a cam infiltrat umiditatea. Casa se afla in comuna Pantelimon, ilfov. As dori sa stiu un pret cu acoperisul inclus plus izolatie. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Vreau sa consolidez o casa veche, in Ilfov, Pantelimon.


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Aurel in ianuarie 9th, 2016

Buna.Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de renovari/restaurari,dar un pret corect se poate stabili numai la fata locului.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.O zi buna va doresc.

oti in ianuarie 9th, 2016

Buna ziua
Aveti un plan al constructiei ?
Noi va putem analiza in ce stadiu este casa si de ce este nevoie pentru casa sa fie ok ca rezistenta . Ca planseu se poate turna beton impermeabil pentru o reztinta la umiditate din sol .
Normal tot acoperisul trebuie dat jos ,turnat stalpi de rezistenta si centutra , refacut acoperisul sidupa toate cele facute se poate doar ocupa de instalatii , renovari , si altele .
Ma puteti contacta pe adresa de constro93@gmail.com

Bogdan S in ianuarie 9th, 2016

Ce inseamna beton impermeabil ca planseu rezistent la umiditatea din sol?
Cat o sa mai dureze sarada?
Poate o sa ne furnizati mai multe detalii domnule Andrei.

Marius in ianuarie 9th, 2016

Buna ziua Pentru pret corect trebuie observata lucrarea
Relatii gmarius69@yahoo.com sau 0721123300

Vasile in ianuarie 9th, 2016

Buna ziua pentu detalii si pentru oferta de pret va rog sa ma contactati la nr de telefon 0757249261 sau la adresa de email vasiledaniel.morarasu@gmail.com

Massimiliano in ianuarie 13th, 2016

Bună ziua suntem o firma de construcții italiana cu sediul în București, putem sa va dam suport tehnic și sa executam lucrare, avem mai multe lucrări în portofoliu. Va rog sa ma contactați la numărul 0721130850.
Cu stima
Massimiliano

Alexandru Margescu in ianuarie 25th, 2016

Va rog sa ma contactati la adresa de Email aduncaalex@gmail.com, pentru a va putea trimite fotografii si eventual devize pentru astfel de lucrari. Va rog sa imi trimiteti o schita a casei si eventual fotografii cu toate fatadele pentru a va da un raspuns la obiect asa cum poate si doriti.
Alexandru Margescu

Silvestru Sterie in februarie 12th, 2016

Bună ziua!

70 euro/mp – preț estimativ, dar ar putea fi și 40 euro și 100 euro.

Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Bogdan S in februarie 12th, 2016

Va îmbătați cu apa rece dacă dvs.considerati ca o consolidare a unei case din paianta poate fi „consolidata” punându-se un acoperiș mișto și o termoizolație… Sunt cinic, stiu.
Ori ca faceți frecție cu carmol la un picior de lemn, ori ca o sa faceți consolidare la paianta, este, din păcate, același lucru.
Probabil o sa vi se ofere ca soluție tehnica o tencuiala pe plasa de Buzău… Maxim 3 ani… Aveti bani? Cei care dau „buleala” sub justificarea lipsita de profesionalism ca „Asa vrea proprietarul” or sa se îngrămădeasca cu oferte care mai de care mai ieftine. Dvs nu aveți bani, Asa ca veți accepta buleala ca fiind soluția de consolidare cea mai cea…
Stimate domn, chiar dacă va doare, casa s-a dus. Chirpici. E bun izolant. Dar rezistent, BA. Eu va sugerez sa o demolati. Construiți alta pentru timpul care v-a mai rămas de trăit. Atât. Copiii noștri, vor alege sa trăiască în alta parte. Bravo lor. Dar, gluma asta cu consolidarea unei case din pamant trebuie sa înceteze! Ori, veniți cu propuneri de fundare, ca acolo e cheia, nu la PERETI ori ACOPERIS!
Pfff

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii