Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa pun parchet in dormitor si living, aceeasi culoare. Ce sa aleg?

Buna seara! Am un apartament de curand cumparat si vreau sa pun parchet in dormitor si living. Intrebarea mea este ce culoare sa aleg parchetul daca la dormitor am geamul si usa balconului din termopan maro si mobila maron spre roscat cu putin crem si usa de la intrare ciocolata cu lapte. As vrea ca si in living sa pun aceeasi nuanta de parchet ca si in dormitor. Multumesc!


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Vreau sa pun parchet in dormitor si living, aceeasi culoare. Ce sa aleg?

2 răspunsuri la “Vreau sa pun parchet in dormitor si living, aceeasi culoare. Ce sa aleg?”

Buna, Mihaela!

Este foarte bine ca vrei sa mergi pe acelasi model/culoare de parchet pentru ambele incaperi ale apartamentului. Asa si este corect 🙂 Ca sa nu te complici prea tare si ca sa integrezi pardoseala cat mai discret in peisaj, iti recomand sa alegi un model intr-o nuanta cat mai deschisa si mai neutra. Nu-ti voi recomanda o culaore anume, intrucat fiecare producator lucreaza cu nuante/culori si coduri proprii, dar sunt convinsa ca te vei opri asupra modelului ideal 🙂

Multumesc.pentru sfaturi dna Victoria!am sa merg pe o culoare deschisa bej se intretine si mai usor si nu se cunoaste orice.mobila din living ar merge wenge cu crem?..crem.sa predomine mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *