Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere galerie pentru perdea montata pe perete

Buna ziua. Ne-am construit o casa si suntem in faza de amenajare a interiorului. Am o dilema in alegerea galeriei pentru perdea si asta pentru ca mi-am dorit o galerie montata pe perete si acum constat ca distanta dintre geam si tavan e doar de 15 cm. In aceasta situatie nu stiu cum sa procedez, e si geamul de la living. As trimite o poza dar nu stiu cum. Va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii chiar si o idee pentru perdea.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Alegere galerie pentru perdea montata pe perete.

5 răspunsuri la “Alegere galerie pentru perdea montata pe perete”

Am primit pozele cu livingul de la Cornelia. Le atasez aici (si textul din mail):

„Buna Victoria. Iti trimit doua imgini cu geamurile din living poate ma ajuti cu o solutie pentru galerie si perdea. Multumesc mult si astept cu nerabdare. Cornelia”

Multumim pentru imagini, Cornelia!

Foarte frumos arata livingul tau si sunt convinsa ca va arata si mai bine dupa ce vei termina cu amenajarea si decorarea lui, dar si dupa ce vor inverzi pomii din curtea casei.

Revenind la galerie, sper sa te linisteasca ceea ce-ti voi spune in continuare: poti monta fara probleme galeria chiar daca ar insemna sa o apropii foarte mult de tavan si asta pentru ca in acest fel vei obtine si un efect de inaltare vizuala a tavanului. Iar ca sa vezi ca galeriile montate imediat sub tavan nu arata rau deloc, te rog sa studiezi imaginile din urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2015/07/7-idei-de-efect-pentru-amenajarea-unui-living-mic-si-frumos/

Cat despre culoarea perdelei/draperiei, mi-e greu sa-ti recomand ceva anume fara sa stiu ce culoare vor avea piesele de mobilier ale livingului tau. Pot spune insa ca un set de draperii crem (cum sunt multe dintre cele ilustrate in articolul recomandat mai sus) s-ar asorta foarte bine cu finisajele si tamplaria existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *