Categorii
Intrebari de la cititori

Am o casa batraneasca in Ilfov. Cat m-ar costa sa fac alta in loc?

Am o casa batraneasca cu 3 camere, in Ilfov, sat Piscu, comuna Ciolpani. Cat m-ar costa sa fac alta casa in locul ei de aproximativ 80-90 m2 manopera + materiale?


Intrebare de la Stenic, pe adresa redactiei: Am o casa batraneasca in Ilfov. Cat m-ar costa sa fac alta in loc?

4 răspunsuri la “Am o casa batraneasca in Ilfov. Cat m-ar costa sa fac alta in loc?”

Buna ziua,
Referitor la cererea dumneavoastra, va oferim cateva informatii importante:

Constructie casa la rosu reprezinta constructia imobilului fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului. La faza de rosu sunt incluse: fundatia, cadre din beton (grinzi, stalpi, plansee), zidarie si structura acoperisului din lemn. Pret estimativ 121…136 euro/ mp, mat., manopera.
Constructie casa la gri reprezinta o casa semifinisata, fata de casa la rosu – aceasta beneficiaza de urmatoarele lucrari in plus: acoperis cu sistemul complet, termoizolatie/hidroizolatie, finisaje pereti interior/exterior glet (pana la vopsea), sape la pardoseli, tamplaria exterioara, instalatii electrice, mai putin aparatele. Pret estimativ 216… 248 euro/ mp, mat.,manopera.
Constructie casa la cheie reprezinta constructia cu toate finisajele incluse: finisaje exterioare, finisaje interioare, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice.Pret estimativ 426… 463 euro mp, material, manopera.
Pretul se modifica in functie de materiale folosite cat si de de complexitatea lucrarii. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Asteptam propunerea dvs!

Cu stima,
Constantin IONESCU
Administrator, 04 0723 558 316
ELCONI PREST srl.
Bucuresti:Croitoru V-le nr 3c,cod 051976.
Fax: 031 4346895; GSM:04 0725518620.
E-mail: ci.elconi@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *