Categorii
Utile

CASTIGATORUL Sandwich maker-ului si ce CADOU urmeaza in FEBRUARIE

set forme de copt

Urmeaza sa oferim cadoul pentru unul dintre comentariile lunii IANUARIE. Cum bine stiti, cadoul pentru luna ianuarie este un Sandwich maker Gorenje. Hai sa vedem cine e norocosul sau norocoasa.


Pana atunci va anunt, ca de obicei, ca am ales si am cumparat deja CADOUL pe care il vom oferi la finalul lunii FEBRUARIE. Vom urmari si in aceasta luna comentariile adaugate la articole sau la intrebari, si vom oferi cadou, la inceputul lunii MARTIE, prin tragere la sorti, unuia dintre voi, cei care ati comentat, un Set Forme de copt (cel din poza).

Ce trebuie sa faci: intri in lista de intrebari sau la orice alt articol din casadex.ro si adaugi un comentariu util. E simplu. Practic, ii ajuti pe cei din comunitate cu un raspuns util si poti sa primesti un cadou util :).
Nu uita sa folosesti adresa de mail corecta, cand comentezi. La acea adresa vei primi emailul in care anuntam castigatorul.
Luna de luna vom alege un alt produs, pe care il vom oferi in dar unuia dintre voi. Fii pe faza!
(Cadoul va fi trimis prin curier, pe teritoriul Romaniei)

Si acum, castigatorul Sandwich maker-ului, marca Gorenje, din luna IANUARIE este: Loredana M, iar comentariul ei poate fi gasit la intrebarea: Coltar pentru amenajare living – sfaturi alegere
Va fi contactata pentru stabilirea detaliilor, prin emailul pe care l-a completat la adaugarea comentariului, unde trebuie sa confirme, in termen de 30 de zile, primirea mailului nostru.

SUCCES in continuare tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *