Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa sa construiesc o casa la rosu in Braila – 100 mp?

Buna ziua. As dori sa stiu cat ar costa sa construiesc o casa la rosu de 80 mp in Cazasu din orasul Braila. Va multumesc.


Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Cat costa sa construiesc o casa la rosu in Braila – 100 mp?

8 răspunsuri la “Cat costa sa construiesc o casa la rosu in Braila – 100 mp?”

Buna ziua
Manopera la roșu intre 30-33 euro/mp in functie de complexitatea dorită.
Aștept raspuns pîna la 20.02.2016
Cu respect, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro
Constructori de calitate, executam in toate judetele case la rosu

Constructi case la rosu fara material 32e m2
Dam garantie 5 a
Construim an toata tara
Tlf0723090683

Buna ziua.Lucram la o casa in Cazasu noi contribuim cu panouri ,popi metalici si schela daca este nevoie,in speranta ca putem colabora trimiteti planurile pentru un pret corect pe viorelm69@yahoo.it sau sunati la0787808087.Cu stima si respect!

Buna ziua.Suntem o echpa ce efectuam acum o casain Cazasu BR pentru un pret exact trimiteti planurile peadresa viorelm69@yahoo.it sau chemati la nr.0787808087 ,mentionez ca va pot arata deja o parte din actuala lucrare noi participam cu panouri doka ,popi metalici daca ete nevoie si cu schela.Cu stima si respect

Buna ziua din nou.Va multumesc ptr.raspunsuri insa mai am o nelamurire.Este nevoie de diriginte de santier?Cum si cu cat se plateste acesta?Daca angajej o echipa mai este nevoie de diriginte de santier?

Buna seara,D-voastra,domnule Vasile nu puteti anaja pe nimeni ca nu sinteti angajator.Puteti insa,contracta o firma de constructii sa va execute lucrarea si un diriginte de santier sa urmareasca execuia lucrarii si sa va intocmeasca cartea tehnica a constructiei.A va angaja o echipa constiuita Ad-hoc inseamna a construi la negru cu riscurile si consecintele de rigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *