Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma constructii in Prahova, compartimentare mansarda si finisaje

Caut echipa / firma constructii serioasa (preferabil din zona) pentru compartimentare mansarda (amprenta 88 mp) inclusiv instalatie electrica, sanitara, gresie, usi. Casa de vacanta P + M este situata la 12 km langa Valenii de Munte, Prahova, are parterul complet amenajat, este tencuita la exterior iar la mansarda are montate toate ferestrele si usile exterioare. Nu asigur cazare. Doresc oferta de pret defalcata pentru manopera si materiale. Rog raspuns si solicitare detalii prin mail. Multumesc.


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Caut firma constructii in Prahova, compartimentare mansarda si finisaje.

7 răspunsuri la “Caut firma constructii in Prahova, compartimentare mansarda si finisaje”

Buna ziua
Detalii pe care e-mail ??
Pentru a primi o oferta astept : schita solutiilor de compartimentare dorite, suprafetele acestora, cite corpuri de iluminat+prize+intrerupatoare doriti dim ce materiale doriti compatimentarea , starea actuală a amplasamentului, etc etc.
Am disponibilitatea necesara pentru efectuarea lucrarii.
Aștept datele solicitate, pe adresa cavas33@yahoo.ro pina la data de 19.02.2016
Cu respect, CAVAS. 0745315725
Constructori de calitate, executam in toate judetele finisaje interioare
vile, renovari case vechi, mansardari, renovari apartamente, cu sau fără
instalatii.

salut Alexandru. Ma numesc Adrian si locuiesc langa Valeni. Construiesc si restaurez din 1998, am echipa foarte ordonata,nu sunt intermediar ci ma ocup personal de lucrarile mele. Sunt interesat de proiectul dumneavoastra pentru toate categoriile de lucrari si as dori sa va pot propune o oferta ferma, bine-nteles daca si dumneavoastra doriti acest lucru. Pentru orice solicitare in acest sens raspund la 0720424045 sau mail adriancapraru16@yahoo.com.

Lucram de 17 ani . ( 30 case la cheie ) avem scule.transport .Ptr un pret corect trebuie sa discutăm la fata locului tot ce doriti Dvs.
Pot sa va arat multe lucrări .mai multe detalii la tel
Suntem din Prahova
Vlad -0723 249 738

Daca doriti o oferta de pret , astept pe office@monolitloghomes.ro plansele(schitele) pentru compartimentarea mansardei, de asemenea poze cu planseul, si mansarda in acest moment. Suntem o echipa energica care am realizat mai mult de 200 case, de la faleza Antlanticului pana in Delta Dunarii. in zona Valeni avem construite 5 case, nu necesitam cazare, deoarece suntem la 30 km de Valeni de munte, iar deplasarea nu intra in costul executiei.
Astept sa ne trimiteti schitele/pozele pe office@monolitloghomes.ro
Lucian 0740090422

Bună ziua!
PREȚURI MEDII:
54 EURO/MP MANOPERĂ ȘI 105 EURO/MP MATERIALE
Avans 10%-20%-30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.
Profit 3,33% (10% din manoperă).

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *