Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru constructie casa in Bragadiru, Ilfov, am proiectul

Buna seara. Caut echipa / firma de constructii pentru construirea unei case P + 1 zona Haliu, Bragadiru, Ilfov. Vreau un pret cu materialele mele sau cu materialele constructorului. Mai doresc, daca este cu materialele constructorului, vreau detalii daca va ocupati de tot inclusiv paza, transport materiale , etc pentru ca eu pot veni decat cu terenul + proiectul complet cu tot cu avize + autorizatie de constructie. Multumesc.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Caut firma pentru constructie casa in Bragadiru, Ilfov, am proiectul.

15 răspunsuri la “Caut firma pentru constructie casa in Bragadiru, Ilfov, am proiectul”

Buna ziua
Manopera la rosu, 25-29 euro/mp suprafata construita. Pretul poate să scada sau să creasca, in functie de complexitatea proiectului ( pe care il astept la adresa cavas33@yahoo.ro ) Daca nu aveti incă proiectul, aștept detalii la telefon.
Cu stima, CAVAS. 0745315725
Constructori de calitate, executam case la rosu in toate judetele
preluam case la rosu, pentru executia de finisaje

Buna ziua pentru detalii ma puteti contacta la nr de tel 0757249261 sau la adresa de email vasiledaniel.morarasu@gmail .com prezentam silucrari executate in ifoo

preturi medii estimative de la 25 la 55 euro manopera la rosu, 150-200 euro materiale si manopera la rosu. Se poate calcula precis doar cu proiectul. 0720424045

Buna seara !
Suntem o firma din Ilfov, avem lucrari executate in Pantelimon, Branesti, Cernica, Petrachioaia, Afumati.Va putem prezenta lucrari executate si puteti lua legatura cu fosti nostri beneficiari.
Asiguram toat ce tine de organizarea de santier inclusiv transportul materialelor, paza acestora e.t.c
Pentru o oferta ferma trimiteti va rog proiectul de executie la adresa de posta electronica zambarescu@gmail.com
Pentru orice detaliu va stau la dispozitie la telefon : 0729149449
Cu stima !

SC.LAZAR TOTAL C-Tii,
VA OFERA servicii de constructii- case-vile-sedii firme, la rosu sau la cheie, cu materialele firmei sau a clientului, contract ferm, facturi, chitante, pentru banii
incasati, platile pe etape de lucru,stabilite de comun acord cu beneficiarul.
Detalii numai cu proiect la email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Pentru o oferta corecta , va rog sa transmiteti proiectul tehnic si eventual cantitatile de lucrari pentru rezistenta si arhitectura pe adresa de e-mail george.turcu@yahoo.com. Nr telefon 0756.070.304. Va multumesc

Buna ziua,
CONFECTII INDUSTRIALE SRL URZICENI,este o firma de constructii civile si industriale avand o vasta experienta in domeniul specific activitatii noastre, cu echipe calificate.
Va putem oferii serviciile noastre la lucrarea pe care o aveti de realizat,cu tarife de manopera negociabile.
Nu ezitati sa ne contactati.
Cu stima,
NICOLAE TILICA /0786178642

Buna ziua.Firma U.R.H.Uriel Constructii va ofera servicii in realizarea proiectului dvs.la cheie.Avem o vasta experienta in domeniu.Lucram in strainatate si in Romania.Pentru a va putea oferii toate detaliile de care aveti nevoie asteptam cu drag proiectul dvs.pe adresa de mail roxxy_anabel@yahoo.com.Imediat primit va contactam cu raspunsul.Va multumesc anticipat!

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră
50 EURO/MP – MANOPERA LA ROȘU.
100 EURO/MP – MATERIALELE LA ROȘU.
100 EURO/MP – MANOPERA LA CHEIE.
200 EURO/MP – MATERIALELE LA CHEIE.
Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.
Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Stimat/a domn/doamna
Buna ziua!
O scurta prezentare a societatii.
S.C.ELCONI PREST srl., a executat si executa lucrari de constructii in zona Bucuresti – Ilfov de mai multi ani, ofertele ELCONI PREST constau in construirea de proprietati rezidentiale si comerciale, facilitati de amenajare si implicit lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice. Daca doriti sa renovati, sa demolati sau sa construiti o casa, o cladire de birouri sau orice, ELCONI PREST intruneste conditiile necesare transpunerii in practica a proiectelor dvs. Efectuam sapaturi mecanizate fundatii, structuri beton, tencuieli clasice, tencuieli mecanizate, compartimentari, placari, tavane cu ghips-carton, glet, zugraveli, vopsitorii, sapa clasica, sapa elicopterizata, placari cu parchet, mocheta, linoleum, granit, marmura, termoizolare, reamenajare fatade imobile. Dispune de o echipa manageriala cu o vasta experienta in domeniu constructiilor. Altfel spus parteneriatele dezvoltate cu noi ofera avantajele unei conlucrari bazata pe integritate, eficienta si profesionalism. Va invitam sa aruncati o privire pe sit-ul nostru si va asteptam sa va ajutam sa va transformati visele si ideile in realitate.

Cu stima,
Constantin IONESCU
Administrator, 04 0723 558 316
ELCONI PREST srl.
Bucuresti:Croitoru V-le nr 3c,cod 051976.
Fax: 031 4346895; GSM:04 0725518620.
E-mail: ci.elconi@yahoo.com

Buna ziua, suntem interesati sa executam lucrarea dorita de dvs. si va putem inainta o oferta de pret. Pentru a putea elabora oferta de pret va fi nevoie sa ne trimiteti pe e-mail proiectul de executie. Adresa noastra de e-mail este: raro_infra@yahoo.com. Multumesc !

Buna ziua .construesc case la chie la rosu cu materialele mele .pentru mai multe informatii sunati la nr 0725042108.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *