Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce acte mi-ar trebui sa ma pot lega la energie electrica la casa de lemn?


Buna ziua, detin un teren dat de primarie in concesiune pentru a construi o casa si langa fundatia mare am construit o casa de lemn pe piloni. Intrebarea este: ma pot lega la energie electrica? Detin toate actele de la casa mare (proiect, avize, tot) dar nu am terminat casa mare si o sa mai dureze cativa ani pana o termin si de moment stau in casa de lemn in care nu am autorizatie de constructie sau alte acte si pana acum nu mi-a zis nimeni nimic de la primarie, deci ce acte mi-ar trebui sa ma pot lega la energie electrica la casa de lemn?


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Ce acte mi-ar trebui sa ma pot lega la energie electrica la casa de lemn?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Cornelia in februarie 8th, 2016

Daca aveti acte pentru casa mare va puteti adresa la Electrica , probabil va vor bransa casa mare de unde puteti trage un fir in casa de lemn.
Alta varianta pe care am ales-o si eu acum 17 ani cand am cumparat o casa de vacanta fara curent electric: solicitati un fir de curent de la un vecin pe care ati montat un contor electric (pentru a se vedea cat consumati); asta pentru ca bransarea la Electrica o sa va coste ceva bani. Mult succes !

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii