Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa folosesc intr-un apartament ca sa para mai mare?

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati, cum as putea sa amenajez un apartament de 52 mp decomadat, 2 dormitoare (12,7 mp si 8 mp), baie (4,4 mp) si bucatarie si living open space (22 mp). Ce culori as putea sa folosesc sa para un spatiu mare, calduros si modern? Multumesc.


Intrebare de la Szilvia, pe adresa redactiei: Ce culori sa folosesc intr-un apartament ca sa para mai mare?

Un răspuns la “Ce culori sa folosesc intr-un apartament ca sa para mai mare?”

Buna, Szilvia!

Informatiile pe care ni le-ai furnizat sunt mai mult decat vagi si nu sunt suficiente pentru a putea sa te ajut cu cateva idei si pareri. M-ar ajuta sa aflu ce culori iti plac, ce mobilier ai achizitionat deja sau intentionezi sa cumperi, ce stil de amenajare preferi, daca ai copii, ce zone vrei sa contina apartamentul tau etc. De asemenea, mi-ar fi de mare ajutor o schita a apartamentului. Ne-o poti trimite la andrei@casadex.ro, noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu cateva sugestii de amenajare.

Cat despre culorile pe care le poti folosi in finisarea apartamentului, iti recomand sa mergi pe o paleta deschisa care lumineaza si mareste spatiul. Poti folosi, asadar, albul, diverse nuante de crem, bej, galben, nuante deschise de piersica etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *